Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πρεμιέρα την Πέμπτη για την Costa Navarino

Πρεμιέρα την Πέμπτη για την Costa Navarino
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 19.05.2010 | 19:53
Πρώτη δημοσίευση: 19.05.2010 | 19:53

Εξακόσιοι ενενήντα τέσσερις εργαζόμενοι, που σε ποσοστό πάνω από 70% προέρχονται από τη Μεσσηνία, ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους πρώτους επισκέπτες.

Την Πέμπτη 20 Μαΐου ξεκινά η λειτουργία του «The Romanos, a Luxury Collection Resort» του πρώτου ξενοδοχείου στην Costa Navarino, στη Μεσσηνία. Ενα έργο ζωής για τον κ. Β. Κωνσταντακόπουλο ο οποίος χρειάστηκε 20 χρόνια για να ξεμπλοκάρει τα γρανάζια της γραφειοκρατίας και να στήσει ένα resort - πρότυπο, τα οποία δυστυχώς στην Ελλάδα, σε έναν καθαρά τουριστικό προορισμό δεν περισσεύουν. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, εξακόσιοι ενενήντα τέσσερις εργαζόμενοι, που σε ποσοστό πάνω από 70% προέρχονται από τη Μεσσηνία, ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους πρώτους επισκέπτες. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση το ανθρώπινο δυναμικό θα ανέλθει σταδιακά εντός του καλοκαιριού στα 800 άτομα περίπου. 

Το «The Romanos, a Luxury Collection Resort» 5 αστέρων βρίσκεται στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή που αναπτύσσεται στην Costa Navarino σε παραθαλάσσια έκταση 1.300 στρεμμάτων με πάνω από 1 χλμ αμμώδη παραλία, ανάμεσα σε ελαιώνες. 

Λίγο αργότερα μέσα στο καλοκαίρι, θα ξεκινήσει τη λειτουργία της η δεύτερη ξενοδοχειακή μονάδα 5 αστέρων, το «The Westin Resort, Costa Navarino», μαζί με όλες τις εγκαταστάσεις για παιδιά και νέους, όπως ο παιδικός σταθμός Cocoon και το ειδικά σχεδιασμένο κέντρο δραστηριοτήτων και φιλοξενίας για τους μικρούς επισκέπτες, SandCastle. 

Παράλληλα, η Aegean Airlines ξεκίνησε την καθημερινή σύνδεση της Καλαμάτας με την Αθήνα, ενώ ήδη τη συνδέει με απευθείας αεροπορικές πτήσεις και με τη Θεσσαλονίκη. Επίσης η Sky Express προσφέρει απευθείας σύνδεση με το Ηράκλειο.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο