Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πρόγραμμα "Ηλιακή Ταράτσα" από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Πρόγραμμα `Ηλιακή Ταράτσα` από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 02.12.2010 | 17:40
Πρώτη δημοσίευση: 02.12.2010 | 17:40

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση όλων των απαιτούμενων διαδικασιών που αφορούν τη δανειοδότηση.

Προγράμματα που ενισχύουν την οικονομία και στηρίζουν το εισόδημα των πολιτών εξασφαλίζοντας παράλληλα την προστασία του περιβάλλοντος συνεχίζει να προωθεί το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο αυτό το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο μέσω του προγράμματος "Ηλιακή Ταράτσα" προσφέρει επιπλέον εισόδημα στον οικογενειακό προϋπολογισμό για 25 χρόνια, προτείνοντας την πιο απλή διαδικασία εγκατάστασης φωτοβολταϊκού συστήματος στην αγορά.

Σε κάθε δικαιούχο εξασφαλίζεται ένα ετήσιο εισόδημα το χρόνο επί 25 χρόνια χωρίς να απαιτείται καμία εγγύηση ή προσημείωση του ακινήτου. Η αποπληρωμή του δανείου πραγματοποιείται εγγυημένα μέσω της σύμβασης με την ΔΕΗ.

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση όλων των απαιτούμενων διαδικασιών που αφορούν τη δανειοδότηση, τη μελέτη και το σχεδιασμό της τεχνικής λύσης της εγκατάστασης του φωτοβολταϊκού.

Τα φωτοβολταϊκά συστήματα εγκαθίστανται από ειδικά συνεργεία χωρίς να δημιουργούνται τεχνικά προβλήματα και είναι ασφαλισμένα τόσο κατά τη διάρκεια της κατασκευής όσο και σε όλη την διάρκεια της λειτουργίας τους. Η ελάχιστη επιφάνεια ώστε να είναι οικονομικά βιώσιμη η εγκατάσταση είναι για επίπεδη στέγη (ταράτσα) 90 τ.μ. ενώ για κεκλιμένη στέγη 50 τ.μ.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο