Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ 10 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Προβλήματα στην αγορά από μπαράζ απεργιών

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 16.02.2010 | 07:30
Πρώτη δημοσίευση: 14.02.2010 | 08:27

Από την απεργία των τελωνειακών κινδυνεύει η αγορά να ξεμείνει από καύσιμα οπότε οι πολίτες θα πρέπει να φουλάρουν το ρεζερβουάρ τους.

Σε τριήμερη απεργία, από την σήμερα,  Τρίτη 16 Φεβρουαρίου έως και την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, αποφάσισαν να προχωρήσουν οι τελωνειακοί που διαμαρτύρονται για την περικοπή των επιδομάτων και του εισοδήματός τους. Από την απεργία υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για ελλείψεις στην αγορά κυρίως στα καύσιμα.

Απεργία για όλη την επόμενη εβδομάδα, δηλαδή από σήμερα έως Παρασκευή εξήγγειλαν και οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών.

Πρόκειται για τους εργαζόμενους στις εξής υπηρεσίες: ΚΕΠΥΟ, Χημείο Κράτους, Λογιστήριο του Κράτους, κεντρικές υπηρεσίες των υπουργείων Οικονομικών και Οικονομίας, Στατιστική Υπηρεσία, Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, ΟΔΔΥ και Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων.

Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου νέα 24ωρη απεργία έχουν προγραμματίσει οι ιδιοκτήτες ταξί, ενώ στις 24 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η απεργία της ΓΣΕΕ στην οποία θα συμμετάσχει και η ΑΔΕΔΥ.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook