Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Μερικά Σύννεφα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Σε λειτουργία η υπηρεσία ηλεκτρονικής υποβολής, μέσω του TAXISnet

Σε λειτουργία η υπηρεσία ηλεκτρονικής υποβολής, μέσω του TAXISnet
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 01.07.2011 | 21:53
Πρώτη δημοσίευση: 01.07.2011 | 21:44

 Σε λειτουργία τέθηκε από σήμερα, 1η Ιουλίου, και λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου, η υπηρεσία ηλεκτρονικής υποβολής, μέσω του TAXISnet, των συγκεντρωτικών καταστάσεων πελατών, προμηθευτών και πιστωτικών υπολοίπων.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Οικονομικών, από εφέτος η υποβολή των καταστάσεων μπορεί να γίνει για πρώτη φορά με δύο τρόπους:

1. Με την απευθείας συμπλήρωση διαδικτυακής ηλεκτρονικής φόρμας. Αυτή συμπληρώνεται μέσα από τον λογαριασμό του χρήστη στο περιβάλλον του TAXISnet. Η δυνατότητα αυτή προσφέρεται για καταστάσεις που περιλαμβάνουν έως και 50 εγγραφές. Με τον τρόπο αυτόν, διευκολύνεται η υποβολή δηλώσεων από φορολογούμενους με σχετικά μικρό όγκο κινήσεων.

2. Με τη δημιουργία και υποβολή κατάλληλου αρχείου. Το αρχείο αυτό συχνά παράγεται αυτόματα από το σύστημα μηχανογραφημένης λογιστικής της κάθε επιχείρησης. Επιπλέον, το αρχείο μπορεί να δημιουργηθεί και με εφαρμογή της ΓΓΠΣ, την οποία ο χρήστης εγκαθιστά στον προσωπικό του υπολογιστή. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη από τον διαδικτυακό τόπο της ΓΓΠΣ (www.gsis.gr).Tags: TAXISNET


   Διαδώστε αυτό το άρθρο