Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Σε συμφωνία με το IFC, μέλος του ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας προχώρησε ο όμιλος Eurobank

Ο όμιλος Eurobank EFG δραστηριοποιείται στις χώρες αυτές επί σειρά ετών και κατέχει κυρίαρχη θέση στην τοπική τραπεζική αγορά.

Σε συμφωνία με το International Finance Corporation (IFC), μέλος του ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας (World Bank Group), προχώρησε ο όμιλος Eurobank EFG. Η συμφωνία προβλέπει την παροχή από το IFC στις θυγατρικές τράπεζες του ομίλου Eurobank EFG στην Ρουμανία και τη Σερβία ποσού 125 εκατ. δολαρίων για την παροχή χρηματοδότησης σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στις χώρες αυτές.

Παρόμοια συμφωνία με την EBRD συνολικού ποσού 230 εκατ. ευρώ, είχε υπογράψει ο όμιλος Eurobank EFG στις 4 Οκτωβρίου 2010, για τη δανειοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων στη Βουλγαρία, Ρουμανία και Σερβία.

Ο όμιλος Eurobank EFG δραστηριοποιείται στις χώρες αυτές επί σειρά ετών και κατέχει κυρίαρχη θέση στην τοπική τραπεζική αγορά ενώ ταυτόχρονα δραστηριοποιείται και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο μέσω της πρωτοβουλίας της Βιέννης αλλά και άλλων δραστηριοτήτων που σκοπεύουν στην υποστήριξη των τοπικών οικονομιών.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε