Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Στην σφαίρα της νανοτεχνολογίας τα περιθώρια διαπραγμάτευσης

Στην σφαίρα της νανοτεχνολογίας τα περιθώρια διαπραγμάτευσης

Οι Financial Times εκτιμούν πως είναι ελάχιστα τα περιθώρια διαπραγμάτευσης για την ελληνική κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές.

Ανώτατες ευρωπαικές πηγές, κατά το δημοσίευμα, διαρρέουν πως ”Βρυξέλλες και Βερολίνο διατίθενται να συζητήσουν με την όποια νέα ελληνική κυβέρνηση τον τρόπο με τον οποίο θα επιτευχθούν οι στόχοι του προγράμματος.Δεν θα δεχθούν όμως αλλαγή των στόχων ούτε θα υπάρξουν νέα κεφάλαια από την ΕΕ ή το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο”.

Έτσι εξηγείται και η δήλωση ευρωπαίου αξιωματούχου: ”Τα περιθώρια διαπραγμάτευσης βρίσκονται στην σφαίρα της νανοτεχνολογίας” που δημοσιεύει το Euro2day.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Ferdinand Fichtner, επικεφαλής προβλέψεων και οικονομικής πολιτικής στο Γερμανικό Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών δήλωσε:” Όταν θα επιστρέψει η τρόικα στην Ελλάδα μετά τις εκλογές, δεν θα μπορεί να εγκαταλείψει πλήρως τα προηγούμενα συμβόλαια.Δεν μπορούμε να δεχθούμε μία κατάσταση κατά την οποία έχουμε διεθνείς διαπραγματεύσεις, όπου έχουμε συμφωνίες και ο κόσμος δεν τις τηρεί”.

Διαβάστε επίσης :

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε