Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Μερικά Σύννεφα 37 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Στο άρθρο 99 και η Puma Ελλάς ΑΕ

Στο άρθρο 99 και η Puma Ελλάς ΑΕ
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 08.12.2011 | 11:46
Πρώτη δημοσίευση: 08.12.2011 | 11:41

Η PUMA Ελλάς ΑΕ υπέβαλε αίτηση στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών για την υπαγωγή της στη διαδικασία εξυγίανσης (στα πλαίσια του άρθρου 99 του Ν. 3588/2007 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει).

Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία σημειώνει ότι η επιδείνωση των οικονομικών οφείλεται σε ποινικά κολάσιμες πράξεις υπεξαίρεσης, πλαστογραφίας και απιστίας που προκύπτει ότι διαπράχθηκαν από μετόχους της μειοψηφίας και από τρία πρώην μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

«Οι παράνομες αυτές ενέργειες που αποκαλύφθηκαν τον Οκτώβριο 2010 προκάλεσαν σημαντικό πρόβλημα ρευστότητας, κλόνισαν το ταμειακό διαθέσιμο της εταιρείας και της στις υποχρεώσεις της προς τους εργαζομένους, Δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία, προκάλεσαν τεράστια περιουσιακή βλάβη.

Η εταιρεία έχει υποβάλει μήνυση κατά των φερομένων ως υπευθύνων τον Απρίλιο 2011. Σε απάντηση των αποκαλύψεων, η PUMA προκάλεσε επίσης την άσκηση ενδελεχούς ελέγχου από ανεξάρτητο ελεγκτικό οίκο. Εξελέγη αμέσως νέα διοίκηση που έχει ήδη αναλάβει την αναδιοργάνωση της εταιρίας με στόχο την οριστική της εξυγίανση, κρίσιμο βήμα για την οποία αποτελεί και η υποβληθείσα αίτηση. H εταιρεία είναι απολύτως ενήμερη.»


   Διαδώστε αυτό το άρθρο