Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Στο ίντερνετ το απόγευμα η “λυπητερή” των δόσεων του φόρου εισοδήματος

Στο ίντερνετ το απόγευμα η “λυπητερή” των δόσεων του φόρου εισοδήματος
Μέσω διαδικτύου η ενημέρωση των φορολογουμένων για τις δόσεις φόρου εισοδήματος από σήμερα το απόγευμα.

Aπό το απόγευμα οι φορολογούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να μπορούν να μπαίνουν στο ηλεκτρονικό σύστημα του υπουργείου Οικονομικών και να ενημερώνονται για το ύψος των δόσεων που θα πληρώσουν στην εφορία μετά την απόφαση της κυβέρνησης για αποπληρωμή σε 7 δόσεις για εισοδήματα έως 60.000 ευρώ.
 
Τις δηλώσεις αυτές έκανε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Χάρης Θεοχάρης. Πρόσθεσε ότι όσοι δεν έχουν κωδικό θα μπορούν με το ΑΦΜ τους να βλέπουν το ύψος των δόσεων.
 
Στο μεταξύ, σε βελτίωση των προσφορών εξόφλησης των χρεών προς το Δημόσιο μέσω των πιστωτικών καρτών προχώρησαν πρόσφατα πολλές τράπεζες.
 
Ειδικότερα, οι τράπεζες δίνουν πλέον τη δυνατότητα σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις να αποπληρώνουν τη πλειονότητα των οφειλών προς το Δημόσιο σε πολλές άτοκες δόσεις, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη μετάθεση της πρώτης πληρωμής ως και 45 ημέρες αργότερα, την έκπτωση που προβλέπεται στις εφάπαξ καταβολές στην Εφορία, καθώς και επιπλέον κέρδος από τα προγράμματα επιβράβευσης μέσω των πιστωτικών καρτών.
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πολλές δόσεις αντί φορο-ποινές το νέο δόγμα της κυβέρνησης 

Κατασχέσεις και πλειστηριασμοί για χρέη – Επιστροφή φόρου τέλος για όσους χρωστούν

Πόσο, πότε και σε πόσες δόσεις θα πληρώσετε το φόρο εισοδήματος – Πότε θα ξαναπληρώσουν όσοι κατέβαλαν την πρώτη ή και τη δέυτερη δόση

Θα βγάζουν στο σφυρί τις περιουσίες όσων έκλεψαν δημόσιο χρήμα – Θα εφαρμόσουν το μοντέλο Άκη σε όλους!

Παύθηκε η δικαστική υπάλληλος με καταθέσεις 7,9 εκατ. ευρώ, ακίνητα και AE – Ελλάδα

Έβγαλε στο εξωτερικό 52 εκατ. ευρώ και δήλωσε στην εφορία 25.000! – Έβγαλαν τεράστια ποσά στο εξωτερικό και στο εσωτερικό δήλωναν ψίχουλα! – Ελλάδα

Διατάχθηκε έρευνα για αυτούς που έβγαζαν έξω εκατομμύρια και δήλωναν “ψίχουλα” στην εφορία – Οικονομία

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε