Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Συκοφαντική εκστρατεία εναντίον της καταγγέλλει η Vivartia

Απόλυτα ασφαλές και υγιεινό το γάλα ΔΕΛΤΑ διαβεβαιώνει η εταιρεία που μιλάει για “πόλεμο” μέσω διαδικτύου με επώνυμες και ανώνυμες “καταγγελίες”

Η εταιρεία απαντά με κατηγορηματικό τρόπο στη φημολογία για μολυσμένο γάλα ΔΕΛΤΑ από αφλατοξίνη αναφέροντας χαρακτηριστικά:
“Aπόλυτα ασφαλές είναι το φρέσκο γάλα ΔΕΛΤΑ, όπως αποδεικνύεται από επιστημονικά δεδομένα και αυστηρές διαδικασίες ελέγχου. Θεωρούμε ευθύνη και χρέος μας να προστατεύσουμε τον καταναλωτή από την προσπάθεια δημιουργίας ανησυχίας και φόβου για την ποιότητα του γάλακτος, του πλέον σημαντικού αγαθού της ελληνικής οικογένειας”.

Η εταιρεία τονίζει πως η ΔΕΛΤΑ εφαρμόζει επί πολλά χρόνια εξειδικευμένους ελέγχους για τη διασφάλιση άριστης ποιότητας στο τελικό προϊόν. Ποτέ και κανένα γαλακτοκομικό προϊόν ΔΕΛΤΑ δεν έχει βρεθεί θετικό στην ουσία αφλατοξίνη από τις αρμόδιες κρατικές αρχές.

Η εταιρεία επικοινώνησε μάλιστα με την υπάλληλο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που φέρεται ως συντάκτρια του δυσφημιστικού κειμένου, υποκινώντας τους καταναλωτές να μην επιλέγουν το φρέσκο γάλα ΔΕΛΤΑ η οποία, σύμφωνα με την ανακοίνωση επιβεβαίωσε γραπτώς ότι το έγγραφο, για το δήθεν μολυσμένο γάλα, είναι κατασκευασμένο και δεν έχει συνταχθεί από την ίδια, ούτε την Υπηρεσία της.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε