Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

ΤΕΜΠΜΕ: Πριν τις αιτήσεις, η υπογραφή συμβάσεων με τις τράπεζες

ΤΕΜΠΜΕ: Πριν τις αιτήσεις, η υπογραφή συμβάσεων με τις τράπεζες
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 28.05.2010 | 20:32
Πρώτη δημοσίευση: 28.05.2010 | 20:32

Για να μπορέσει ένας επιχειρηματίας να υποβάλει αίτηση ένταξης στα δυο νέα προγράμματα του ΤΕΜΠΜΕ που ανακοινώθηκαν θα πρέπει πρώτα να υπογραφούν οι συμβάσεις του Ταμείου με τις τράπεζες.

Και ακολούθως, να σταλεί και η σχετική εγκύκλιος από την τράπεζα στα υποκαταστήματά της.

Η κατάσταση όπως έχει σήμερα είναι η εξής:

Ο οδηγός εφαρμογής για το πρόγραμμα "Εγγύηση από την ΤΕΜΠΜΕ ΑΕ Χαμηλότοκων Δανείων για την κάλυψη δαπανών αγοράς πρώτων υλών, εμπορευμάτων και υπηρεσιών" υπεγράφη στις 13 Μαΐου 2010 και στις 19 Μαΐου 2010 υπεγράφη ο οδηγός για το πρόγραμμα "Εγγύηση από την ΤΕΜΠΜΕ ΑΕ Χαμηλότοκων Δανείων για την Κάλυψη Φορολογικών και Ασφαλιστικών Υποχρεώσεων ΜΕ/ΠΜΕ".

Έχουν σταλεί οι συμβάσεις συνεργασίας από την ΤΕΜΠΜΕ ΑΕ σε 37 Τράπεζες.

Μέχρι σήμερα για το πρόγραμμα "Εγγύηση από την ΤΕΜΠΜΕ ΑΕ Χαμηλότοκων Δανείων για την κάλυψη δαπανών αγοράς πρώτων υλών, εμπορευμάτων και υπηρεσιών" έχουν υπογράψει σύμβαση συνεργασίας 8 Τράπεζες: Alpha Τράπεζα, EFG Eurobank Ergasias, Proton Bank, Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα, Συνεταιρ. Τράπεζα Δυτ. Μακεδονίας, Συνεταιρ. Τράπεζα Καρδίτσας, Συνεταιρ. Τράπεζα Λέσβου-Λήμνου, Συνεταιρ. Τράπεζα Νομού Σερρών.

Για το πρόγραμμα "Εγγύηση από την ΤΕΜΠΜΕ ΑΕ Χαμηλότοκων Δανείων για την Κάλυψη Φορολογικών και Ασφαλιστικών Υποχρεώσεων ΜΕ/ΠΜΕ" έχουν υπογράψει 6 Τράπεζες: Alpha Τράπεζα, EFG Eurobank Ergasias, Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα, Συνεταιρ. Τράπεζα Δυτ. Μακεδονίας, Συνεταιρ. Τράπεζα Καρδίτσας, Συνεταιρ. Τράπεζα Λέσβου-Λήμνου.

Τα στοιχεία αυτά, όπως και άλλα βοηθητικά, υπάρχουν στην ιστοσελίδα της ΤΕΜΠΜΕ ΑΕ (www.tempme.gr).


   Διαδώστε αυτό το άρθρο