Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τετραγωνικά και κυβικά θα ... αποκαλύπτουν το εισόδημα

Τετραγωνικά και κυβικά θα ... αποκαλύπτουν το εισόδημα
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 25.02.2010 | 11:08
Πρώτη δημοσίευση: 25.02.2010 | 11:08

Αποδείξεις, νέα φορολογική κλίμακα και κυρίως τα τεκμήρια είναι στο επίκεντρο της συνεδρίασης αυτή την ώρα  στο υπουργείο Οικονομικών

της κεντρικής ομάδας συντονισμού για τη φορολογική μεταρρύθμιση υπό τον Γ. Παπακωνσταντίνου.

Το προσχέδιο θα δοθεί στη δημοσιότητα την ερχόμενη Δευτέρα ή την Τρίτη. Το νομοσχέδιο αναμένεται να ψηφιστεί ως τα τέλη Μαρτίου.
 
Τα τεκμήρια.

Κλειδί για το Υπουργείο θεωρείται η διάταξη για τα τεκμήρια στον αγώνα για την πάταξη της φοροδιαφυγής. Σύμφωνα με τις ενδείξεις στο στόχαστρο μπαίνουν όσοι δηλώνουν χαμηλά εισοδήματα και έτσι η κατοχή ακινήτων και αυτοκινήτων θα συνδεθεί άμεσα με το εισόδημα. Έτσι όλα δείχνουν ότι τα τετραγωνικά των ακινήτων και τα κυβικά των οχημάτων θα παίξουν κύριο λόγο καθώς θα καθορίζουν το κατώτερο όριο που θα μπορεί κάποιος να δηλώσει ως εισόδημα.

Οι αποδείξεις.

Αναφορικά με τις αποδείξεις οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Κυβέρνηση θα κάνει πράξη τη δέσμευσή της και θα μειώσει το ποσοστό 30% επί του εισοδήματος για μικρά και μεσαία εισοδήματα.

Τα έκτακτα μέτρα.

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα από τα χείλη του ίδιου του Πρωθυπουργού θα ακούσουμε τα έκτακτα μέτρα.

Όλα δείχνουν ότι μιλάμε για αύξηση δύο μονάδων στον Φ.Π.Α., νέα αύξηση στα καύσιμα τέσσερα με πέντε λεπτά το λίτρο, φορολογία στα είδη πολυτελείας και επιπλέον μείωση των επιδομάτων που παίρνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι.

Τα μέτρα αυτά θα ισχύσουν άμεσα μέσω τροπολογίας ή πράξης νομοθετικού περιεχομένου.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο