Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 18 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Το ΔΝΤ μας στέλνει Γερμανούς συνταξιούχους εφοριακούς-Δεν έχει τέλος ο διασυρμός της χώρας;

Το ΔΝΤ μας στέλνει Γερμανούς συνταξιούχους εφοριακούς-Δεν έχει τέλος ο διασυρμός της χώρας;
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 30.09.2012 | 13:35

- Εβδομαδιαία οικονομική επιθεώρηση Wirtschaftswoche:
''Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να οικοδομήσει ένα λειτουργικό χρηματοπιστωτικό σύστημα στην Ελλάδα η Κριστίν Λαγκάρντ θέλει να κινητοποιήσει και γερμανούς συνταξιούχους''
- ''Προκειμένου να δημιουργήσει μια εσωτερική δεξαμενή ειδικών, το ΔΝΤ αναζητά Γερμανούς εμπειρογνώμονες με μακροχρόνια εμπειρία στο πεδίο της φορολογίας''
- ''Ήδη από το Νοέμβριο του προηγούμενου έτους περίπου 170 εμπειρογνώμονες επί των φορολογικών από γερμανικές οικονομικές υπηρεσίες βρίσκονται σε ετοιμότητα προκειμένου να ενισχύσουν τις ελληνικές φορολογικές αρχές''
- Ούτε κουβέντα για τα δικά τους λάθη εις βάρος της Ελλάδας

Η Λαγκάρντ θέλει να επιστρατεύσει γερμανούς συνταξιούχους προκειμένου να οικοδομηθεί ένα λειτουργικό φορολογικό σύστημα στην Ελλάδα, αναφέρει η εβδομαδιαία οικονομική επιθεώρηση Wirtschaftswoche.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, «σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να οικοδομήσει ένα λειτουργικό χρηματοπιστωτικό σύστημα στην Ελλάδα, η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ θέλει να κινητοποιήσει και γερμανούς συνταξιούχους. Προκειμένου να δημιουργήσει μια ‘εσωτερική δεξαμενή ειδικών’, το ΔΝΤ αναζητά Γερμανούς εμπειρογνώμονες με μακροχρόνια εμπειρία στο πεδίο της φορολογίας (…)»

«Ήδη από το Νοέμβριο του προηγούμενου έτους περίπου 170 εμπειρογνώμονες επί των φορολογικών από γερμανικές οικονομικές υπηρεσίες (…) βρίσκονται σε ετοιμότητα προκειμένου να ενισχύσουν τις ελληνικές φορολογικές αρχές.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Οικονομικών Χάρτμουτ Κόσικ ωστόσο, μόλις επτά γερμανοί δημόσιοι υπάλληλοι χρησιμοποιήθηκαν στην Αθήνα.

Σε διήμερα ή τριήμερα workshops εκπαίδευσαν έλληνες υπαλλήλους στα πεδία της εφαρμογής, του εξωτερικού ελέγχου αλλά και του τρόπου αντιμετώπισης των μεγάλων επιχειρήσεων και των πλουσίων πολιτών».

Οι ίδιοι βέβαια, δηλαδή το ΔΝΤ, μένουν φυσικά στο ''απυρόβλητο'' καθώς ποτέ και πουθενά δεν βρίσκουν μία λέξη να αναφέρουν για τα προγράμματα επί προγραμμάτων που απέτυχαν.

Πηγή Deutsche Welle

Διαβάστε επίσης :

 


   Διαδώστε αυτό το άρθρο