Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Το NewsIt παρουσιάζει όλο τον εφαρμοστικό νόμο του Μεσοπρόθεσμου

Το NewsIt παρουσιάζει όλο τον εφαρμοστικό νόμο του Μεσοπρόθεσμου

Διαβάστε όλα όσα προβλέπει ο εφαρμοστικός νόμος για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, την ώρα που ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών ακόμα και σήμερα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο νέων επιπλέον μέτρων.

Μετά το σοκ που προκάλεσε η ανακοίνωση των σκληρών μέτρων από τον υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, ακόμα πολλοί είναι εκείνοι που προσπαθούν να συνέλθουν από τον “αρμαγεδώνα” νέων μέτρων, ενώ άλλοι προσπαθούν να υπολογίσουν τι θα χάσουν από τις τσέπες τους σε ετήσια βάση.

Το NewsIt εξασφάλισε για όλους ολόκληρο τον εφαρμοστικό νόμο όπου μέσα περιλαμβάνονται όλα αυτά τα μέτρα που ανακοίνωσε ο κ. Βενιζέλος, αλλά και μέτρα που δεν ανακοινώθηκαν, αλλά αναμένεται να τινάξουν στον αέρα τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΣ:

1. Παράταση των πλειστηριασμών

2.Χαράτσι 500€ για τους ελεύθερους επαγγελματίες με έδρα την Αττική!

Την ίδια ώρα ο υπουργός Οικονομικών μία μόλις ημέρα μετά τα δυσβάστακτα μέτρα που ανακοίνωσε ήρθε και προκάλεσε σοκ, όταν δήλωσε πως δεν θα κάνει δήλωση ότι δεν θα ξαναεισηγηθεί νέα μέτρα, γεγονός που τα αφήνει όλα ανοιχτά και για νέα μέτρα.

Αυτό έρχεται ως συνέχεια όσων είπε την Πέμπτη ανακοινώνοντας τα σκληρά φορολογικά μέτρα, όπου είχε πει οτι αν δεν αποδώσουν δεν αποκλείεται να λάβει και άλλα μέτρα. Επίσης, αυτό θεωρήθηκε ως ευθεία αιχμή για τον κ. Παπακωνσταντίνου ο οποίος είχε διαψευσει αρκετές φορές τον ίδιο του τον εαυτό.

Ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε τα μέτρα αναγκαστικά και άδικα, αλλά είπε επίσης ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή. “Ακόμη και αυτά που ανακοίνωσα χθες είναι αποσπασματικά μέτρα, μέτρα ανάγκης”, είπε.

Σε ό,τι αφορά την επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές είπε ότι «μετά το 2015 μπορεί η Ελλάδα να βρεθεί στην ομάδα των φυσιολογικών ανεξάρτητων κρατών, βέβαια θα έχουμε ένα μεγάλο χρέος αλλά να ξαναβρεθεί μέσα στις αγορές. Πρέπει οπωσδήποτε να βγούμε από τη στρούγγα, από τη μιζέρια και αυτές τις αδικίες που βλέπουμε πρέπει το ταχύτερο να τις διορθώσουμε.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα πιο σκληρά μέτρα που λήφθηκαν ποτέ! – Πόσο θα κοστίσουν στον καθένα τα νέα χαράτσια

Η αλλαγή “τσάρου” της οικονομίας έφερε ακόμα πιο σκληρά μέτρα – Όλα τα μέτρα αναλυτικά

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε