Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

“Το ευρώ μπορεί και χωρίς την Ελλάδα”

“Το ευρώ μπορεί και χωρίς την Ελλάδα”

Ξεσπάθωσε ο υπουργός Βιομηχανίας της Ιταλίας, τόσο εναντίον της χώρας μα, ΄σο και εναντίον της Ευρώπης και του τρόπου που χειρίστηκε το “ελληνικό πρόβλημα”.

«Το ότι το ευρώ μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει χωρίς την Ελλάδα είναι δεδομένο», είπε ο Κοράντο Πασέρα σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.
Ο Ιταλός υπουργός συνέχισε μάλιστα λέγοντας πως η Ευρώπη άργησε και ακολούθησε λάθος συνταγή για να τονίσει πως τώρα ίσως οι λύσεις που προτείνονται είναι ανέφικτες.
Το ευρώ μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει ακόμη και χωρίς την Ελλάδα, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Βιομηχανίας της Ιταλίας, Κοράντο Πασέρα, ασκώντας πάντως κριτική στην Ευρώπη για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την κρίση.
“Η Ευρώπη δεν μπόρεσε να χειριστεί τα προβλήματα της Ελλάδας με το σωστό τρόπο και τώρα διατυπώνει απαιτήσεις που πιθανώς να είναι ανέφικτες, τόνισε χαρακτηριστικά.
Ωστόσο και ενώ δηλώνει πως το ευρώ μπορεί και χωρίς την Ελλάδα, σημείωσε πως οι επιπτώσεις πιθανής εξόδου της χώρας από τη ζώνη του ευρώ η χώρα του θα είναι μια από τις πρώτες που θα πληγούν.

Διαβάστε επίσης:
Θα ”κλάψει” 395 δις ευρώ η ευρωζώνη εαν βγει η Ελλάδα από το ευρώ

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε