Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Τους επιχειρηματίες του Give Greece a Chance είδε ο Ευ.Βενιζέλος

Συνάντηση με παράγοντες της οικονομικής ζωής που οργάνωσαν την καμπάνια Give Greece a Chance είχε ο υπουργός Οικονομικών.

Εκ μέρους των επιχειρήσεων και των προσώπων που ανάλαβαν πριν από λίγες ημέρες την πρωτοβουλία να οργανώσουν και να προωθήσουν διεθνώς την καμπάνια «Give Greece a chance» βρέθηκαν στο γραφείο του κ. Βενιζέλου ο Ιωάννης Κωστόπουλος (Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.), ο Αλέξανδρος Μακρίδης (ΧΡΥΣΑΦΙΔΗΣ Α.Ε), ο Ευτύχιος Βασιλάκης (Aegean Airlines), ο Aχιλλέας Κωνσταντακόπουλος (ΚΟΣΤΑΤΕΡΑ Α.Τ.Ο.Ε.Ε.), ο Βασίλειος Φουρλής (Fourlis A.E) και ο Γιάννης Ολύμπιος.

Ο κ. Βενιζέλος ευχαρίστησε αυτούς που είχαν την ιδέα και την ευθύνη για τη χρηματοδότηση αυτής της καμπάνιας, η οποία έκανε εξαιρετική εντύπωση διεθνώς και είναι ένα ωραίο δείγμα για τις δυνατότητες που υπάρχουν όταν η ιδιωτική πρωτοβουλία διασταυρώνεται με μία εθνική στρατηγική.

Εξετάστηκαν επίσης οι δυνατότητες περαιτέρω συνεργασίας μεταξύ του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, στο πεδίο της προσπάθειας για την διεθνή επαναθεμελίωση της διεθνούς επωνυμίας της χώρας.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε