Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 34 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τρέχουν για τις αποκρατικοποιήσεις - ΟΠΑΠ-ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ ... για αρχή

Τρέχουν για τις αποκρατικοποιήσεις - ΟΠΑΠ-ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ ... για αρχή
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 21.01.2013 | 08:49
Πρώτη δημοσίευση: 21.01.2013 | 08:49

Στόχος της Κυβέρνησης είναι να “τρέξει” άμεσα το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων. Οι αποκρατικοποιήσεις εντάσσονται στα προαπαιτούμενα του προγράμματος στήριξης και το οικονομικό επιτελείο επιθυμεί στο πρώτο τρίμηνο του έτους να έχει προωθήσει (αν όχι να έχει ολοκληρώσει) τουλάχιστον τρεις μεγάλες αποκρατικοποιήσεις.

Eυρεία σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι στις 14:00 στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία των αρμόδιων υπουργών αλλά και της ηγεσίας του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ).

ΟΠΑΠ, ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ είναι στην πρώτη γραμμή των αποκρατικοποιήσεων με την κυβέρνηση να θέλει μέσω αυτών να στείλει ένα σαφές μήνυμα των προθέσεών της προς τους εταίρους

Στη διευρυμένη σύσκεψη θα συμμετάσχουν, ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Τ. Αθανασόπουλος, ο διευθύνων σύμβουλος Ι. Εμίρης, οι υπουργοί Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης, Ναυτιλίας και Αιγαίου Κ. Μουσουρούλης, Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, Επικρατείας Δ. Σταμάτης, οι αναπληρωτές υπουργοί Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας και ΠΕΚΑ Στ. Καλαφάτης και ο υφυπουργός ΠΕΚΑ Μ. Παπαγεωργίου.

Διαβάστε επίσης:

Νέες μειώσεις μισθών-συντάξεων ως τον Ιούνιο – Η “ρήτρα απόκλισης” ενεργοποιείται απ' την αποτυχία στα έσοδα   Διαδώστε αυτό το άρθρο