Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Λίγα Σύννεφα 18 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τροπολογία για "εύκολα" δάνεια από τα ασφαλιστικά ταμεία

Τροπολογία για `εύκολα` δάνεια από τα ασφαλιστικά ταμεία
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 08.04.2010 | 21:38
Πρώτη δημοσίευση: 08.04.2010 | 21:38

Στην ίδια τροπολογία, προβλέπεται η εξαίρεση από την μείωση του 12%, για το επίδομα ειδικών συνθηκών.

Τροπολογία που δίνει την δυνατότητα σε όλα ασφαλιστικά ταμεία, να δανειοδοτούνται από τις τράπεζες χωρίς την προσκόμιση βεβαίωσης μη οφειλής ασφαλιστικών εισφορών προς το ΙΚΑ, κατέθεσε απόψε στη Βουλή, το υπουργείο Οικονομικών. 

Στην ίδια τροπολογία, προβλέπεται η εξαίρεση από την μείωση του 12%, για το επίδομα ειδικών συνθηκών και την ειδική αποζημίωση απασχόλησης πλέον του πενθημέρου, που καταβάλλονται στο προσωπικό της ΕΛΑΣ, του Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος. 

Από την μείωση του 12%, εξαιρείται επίσης και η αποζημίωση που χορηγείται στους φύλακες των μουσείων, των αρχαιολογικών χώρων και των σωφρονιστικών καταστημάτων, για κάθε μέρα απασχόλησης πέραν του πενθημέρου.

Τέλος, με την τροπολογία ορίζεται πως οι διατάξεις του φορολογικού νομοσχεδίου για την μείωση των τακτικών αποδοχών, των επιδομάτων και των αποζημιώσεων, ισχύουν και για τα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου που ανήκουν στο ευρύτερο Δημόσιο, ή επιχορηγούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό κατά τουλάχιστον 50% του προϋπολογισμού τους.   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook