Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Βενιζέλος: “Δεν αποκλείονται νέα μέτρα”

Η φράση «δεν πρέπει να χρειαστούν νέα μέτρα» του υπουργού Οικονομικών, τα λέει όλα!

Σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο κ.Βενιζέλος, πρόσθεσε οτι “το θέμα είναι να μην επιβαρυνθούν τα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα”.

“Δεν πρέπει να χρειαστούν νέα μέτρα. Και αν κάνουμε την προσπάθεια να εφαρμόσουμε και στο σκέλος των εσόδων και στο σκέλος των δαπανών όλα όσα έχουμε ψηφίσει στη Βουλή των Ελλήνων δεν θα χρειαστούν νέα μέτρα. Είναι δεδομένο ότι τα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα δεν μπορούν να επιβαρυνθούν άλλο και δεν θα επιβαρυνθούν άλλο”, είπε ο κ. Βενιζέλος.

Εμφανίστηκε επίσης απαισιόδοξος για το θέμας της ύφεσης προβλέποντας οτι: “Υπολογίζαμε ύφεση 3,5% το 2011, αλλά τώρα υπάρχει ένα εύρος προβλέψεων που μπορεί να κινηθεί πάνω από 4,5%. Θα δούμε που θα σταθεί, εγώ θα ήμουν ευτυχής εάν είχαμε βέβαια το πιο καλό, το πιο αισιόδοξο αποτέλεσμα αλλά η αλήθεια είναι ότι η συγκυρία και η εσωτερική και η διεθνής έχει επιτείνει την ύφεση”.

Για την 6η δόση, ο υπουργός Οικονομικών είπε οτι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, ενώ για το θέμα των εγγυήσεων που ζήτησε η Φινλανδία είπε ότι “στο παρελθόν η χώρα αναγκάστηκε να παράσχει εγγυήσεις, γι’ αυτό και είναι στη λογική τους κάτι τέτοιο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΝΔ: «Ο κ. Βενιζέλος ομολογεί το Βατερλό του»

Κομισιόν στις χώρες που ζητούν εγγυήσεις: Αφήστε ήσυχη την Ελλάδα…

 

«Τρέχει» να προλάβει τις εξελίξεις η κυβέρνηση και να ηρεμήσει άλλες χώρες που ζητούν εγγυήσεις

Έρχονται νέα μέτρα μέσα στο 2011

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε