Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Βγαίνει ξανά για δανεικά η Ελλάδα

Βγαίνει ξανά για δανεικά η Ελλάδα
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 16.09.2011 | 13:41
Πρώτη δημοσίευση: 16.09.2011 | 13:41

Την ερχόμενη Τρίτη, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΔΔΗΧ, η χώρα μας προχωράει σε νέα δημοπρασία εντόκων γραμματίων του ελληνικού δημοσίου, τρίμηνης διάρκειας και αξίας 1,25 δισ.

Η ημερομηνία διακανονισμού θα είναι η Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΟΔΔΗΧ, η δημοπρασία θα γίνει με ανταγωνιστικές προσφορές από τους Βασικούς Διαπραγματευτές Αγοράς στην Η.Δ.Α.Τ., σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπεται από τον Κανονισμό Λειτουργίας τους.

Βάσει του Κανονισμού των Βασικών Διαπραγματευτών παρέχεται η δυνατότητα υποβολής μη ανταγωνιστικών προσφορών, τόσο κατά την ημέρα διεξαγωγής της δημοπρασίας, όσο και κατά το χρονικό διάστημα των 2 εργάσιμων ημερών μετά το τέλος αυτής, και μέχρι 12.00 μ.μ. της δεύτερης εργάσιμης ημέρας.
Οι μη ανταγωνιστικές προσφορές θα ικανοποιηθούν στην τιμή της τελευταίας προσφοράς που γίνεται δεκτή στη δημοπρασία (cut-off price) μέχρι συνολικού ύψους 30% επί του δημοπρατούμενου ποσού για κάθε μία από τις παραπάνω δύο περιπτώσεις.

Διαβάστε επίσης:
Γιατί αναβλήθηκε η αυριανή δημοπρασία εντόκων γραμματίων

''Βρισκόμαστε υπό γερμανική κατοχή.Μας έχουν για μπανανία'' – Καταγγελίες ΣΟΚ από μέλος της ΕΛΣΤΑΤ που ''ξηλώθηκε'' από τον Βενιζέλο   Διαδώστε αυτό το άρθρο