Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Χαμός στις εφορίες για την πληρωμή της έκτακτης εισφοράς

60 μέτρα ουρά κατέγραψε ο φακός του Νewsit στην εφορία Κηφισιάς. Δεν έφτανε η ουρά κόπηκε και το ρεύμα στις 11.15 με αποτέλεσμα να καθυστερήσει για τουλάχιστον μισή ώρα η εξυπηρέτηση των φορολογουμένων ακόμη περισσότερο.

Ουρές οργής και αγανάκτισης σχηματίζουν από νωρίς το πρωί χιλιάδες πολίτες που προσήλθαν στις εφορίες της χώρας για να πληρώσουν το χαράτσι της έκτακτης εισφοράς.

Σήμερα πρακτικά είναι η τελευταία ημέρα που οι φορολογούμενοι μπορούν να πληρώσουν, καθώς αύριο δεν γίνονται συναλλαγές με το κοινό.

Όμως χθες και προχθές οι εφοριακοί υπαλληλοι είχαν απεργία και ο κόσμος δεν μπορούσε να τακτοποιήσει τις οφειλές του.
Επιπλέον είναι δεκάδες αυτοί που εντοπίζουν λάθη στο ποσό που καλούνται να πληρώσουν με αποτέλεσμα να ζητούν να γίνει επανεξέταση της έκτακτης εισφοράς. Οι πολίτες έχουν κυριολεκτικά μαρτυρήσει και οι περισσότεροι ζητούν να δοθεί παράταση.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που καταγγέλουν στο Νewsit πως δεν μπορούν να πληρώσουν την έκτακτη εισφορά. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μιας συνταξιούχου που μας εξομολογήθηκε πως ήρθε να πληρώσει το χαράτσι για λογαριασμό των 2 άνεργων παιδιών της.

Μέσα στο πανδαιμόνιο που επικρατεί στην εφορία Κηφισιάς ως κερασάκι στην τούρτα ήρθε να προστεθεί και μια μισάωρη διακοπή ρεύματος με αποτέλεσμα τα νεύρα των φορολογούμενων να δοκιμαστούν ακόμη περισσότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κατάσχεση στους μισθούς και τις συντάξεις όσων χρωστούν στην εφορία!

Απαράδεκτο! Δεν δίνουν παράταση για την πληρωμή των χαρατσιών στις εφορίες

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε