Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Αλλαγή επωνυμίας της Μαΐλλης

 Την αλλαγή της επωνυμίας της σε “Μ.Ι. Μαΐλλης Ανώνυμος Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρία-Συστήματα & Τεχνολογία

Βιομηχανικής Συσκευασίας” αποφάσισε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας. Η επωνυμία της εταιρίας στην αγγλική γλώσσα από “M.J. Maillis SA-Packing Systems” αλλάζει σε “M.J. Maillis SA-Industrial Packaging Systems & Technologies”. Επίσης, ο διακριτικός τίτλος της εταιρίας παραμένει “Μ.Ι. Μαΐλλης ΑΕΒΕ” στην ελληνική γλώσσα και “M.J. Maillis SA” στην αγγλική.

    Το υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, με την υπ’ αριθ. Κ2-7570/28.07.2010 απόφασή του, ενέκρινε την τροποποίηση του σχετικού άρθρου του καταστατικού της εταιρίας. Το διοικητικό συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών, στη συνεδρίασή του της 06/09/2010, ενημερώθηκε για την ανωτέρω απόφαση.

    Κατόπιν των ανωτέρω, με απόφαση της εταιρίας, ορίζεται ότι από τις 13/09/2010, η επωνυμία της εταιρίας στο Χρηματιστήριο Αθηνών αλλάζει σε “Μ.Ι. Μαΐλλης Ανώνυμος Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρία-Συστήματα & Τεχνολογία Βιομηχανικής Συσκευασίας”, με διακριτικό τίτλο “Μ.Ι. Μαΐλλής ΑΕΒΕ” και στην αγγλική γλώσσα “M.J. Maillis SA-Industrial Packaging Systems & Technologies”, με διακριτικό τίτλο “M.J. Maillis SA”.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε