Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

«Ανεβαίνω EXTRA» 3 και 6 μηνών

«Ανεβαίνω EXTRA» 3 και 6 μηνών

Υψηλές αποδόσεις και απόλυτη ελευθερία κινήσεων με τη σειρά προθεσμιακών καταθέσεων του ΤΤ.

Υψηλό μηνιαίο εισόδημα με πλήρη ελευθερία κινήσεων και τα χρήματα διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή χωρίς καμία επιβάρυνση-ποινή προσφέρει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με τους προθεσμιακούς λογαριασμούς «Ανεβαίνω EXTRA», οι οποίοι διατίθενται με δυνατότητα επιλογής διάρκειας για 3 ή 6 μήνες.

Κάθε μήνα ο καταθέτης θα βλέπει στο λογαριασμό του τους τόκους που προκύπτουν από τα υψηλά επιτόκια τα οποία ξεκινούν από 4% τον 1ο μήνα και φθάνουν έως 6% για τον «Ανεβαίνω EXTRA» 3M και έως 7% για τον «Ανεβαίνω EXTRA» 6M. Το μέσο ετησιοποιημένο επιτόκιο είναι πάνω από 5%, γεγονός που καθιστά τα νέα αυτά καταθετικά προϊόντα άκρως αποδοτικά.

Σημειώνεται, ότι ο μηνιαίος τόκος κατατίθεται αυτόματα σε έντοκο λογαριασμό του πελάτη, αποδεσμεύοντας κάθε μήνα μετρητά «στο χέρι». Το ελάχιστο ποσό αρχικής κατάθεσης είναι 20.000 ευρώ.
Επίσης, ο καταθέτης διατηρεί οποιαδήποτε στιγμή τη δυνατότητα είτε πρόωρης ολικής εξόφλησης χωρίς ποινή, είτε πρόωρης μερικής εξόφλησης χωρίς ποινή αρκεί, στη δεύτερη περίπτωση, το ποσό που μένει να είναι τουλάχιστον το ελάχιστο της αρχικής κατάθεσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται σε οποιοδήποτε κατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα καταστήματα ΕΛΤΑ, καθώς και στον ιστότοπο της Τράπεζας www.ttbank.gr.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε