Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Από 15/02 μέσω διαδικτύου οι προσωρινές δηλώσεις απόδοσης φόρου μισθωτών υπηρεσιών

‘Οπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, από τις 15 Φεβρουαρίου μπορεί να υποβάλλεται ηλεκτρονικά η δήλωση απόδοσης φόρου μισθωτών υπηρεσιών μέσω του ειδικού δικτύου TAXIS.

Οι αρχικές εμπρόθεσμες και εκπρόθεσμες προσωρινές δηλώσεις απόδοσης φόρου μισθωτών υπηρεσιών, της διαχειριστικής χρήσης 2010 και 2011, υποβάλλονται και ο φόρος αποδίδεται με τη χρήση ηλεκτρονικής μεθόδου επικοινωνίας μέσω Ιντερνετ, στο δικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφορικών Συστημάτων www.gsis.gr.

Οι υπόχρεοι φορολογούμενοι, όπως σημειώνει το υπουργείο Οικονομικών, εφόσον είναι νέοι χρήστες εγγράφονται στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες TaxisNet. Η διαδικασία αυτή δεν απαιτείται για τους ήδη πιστοποιημένους χρήστες σε οποιαδήποτε εφαρμογή. Οι τροποποιητικές προσωρινές δηλώσεις απόδοσης φόρου μισθωτών υπηρεσιών διαχειριστικής χρήσης 2011 υποβάλλονται υποχρεωτικά στην Δ.Ο.Υ. Η υποβολή της προσωρινής δήλωσης διαχειριστικής χρήσης 2010 και 2011 με την χρήση ηλεκτρονικής μεθόδου επικοινωνίας μέσω του ειδικού δικτύου TAXIS μπορεί να πραγματοποιηθεί από 15 Φεβρουαρίου 2011.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε