Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Διαψεύδονται σενάρια για δημιουργία τράπεζας από Εθνική, Πειραιώς και Εμπορική

Διαψεύδονται σενάρια για δημιουργία τράπεζας από Εθνική, Πειραιώς και Εμπορική

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η σεναριολογία για επικείμενες συνεργασίες και εξαγορές και συγχωνεύσεις τραπεζών στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Με αφορμή σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας, η Εθνική Τράπεζα σε συνέχεια σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, διαψεύδει τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν σε οικονομική εφημεριδα με τίτλο «Τράπεζα-Μαμούθ από Εθνική, Πειραιώς και Εμπορική».

 Από την πλευρά της, η Τράπεζα Πειραιώς σε απάντηση ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, με το οποίο ζητήθηκε ο σχολιασμός δημοσιεύματος σε οικονομική εφημερίδα στο οποίο αναφέρεται ότι «… παράλληλα, διεξάγονταν στην Αθήνα παρασκηνιακές διαβουλεύσεις ανάμεσα στον κ. Τουρκολιά και στον κ. Σάλλα, οι οποίες έχουν καταλήξει και στο διοικητικό σχήμα της νέας τράπεζας. Όπως όλα δείχνουν, πρόεδρος του ομίλου θα αναλάβει ο Μιχάλης Σάλλας και διευθύνων σύμβουλος ο Αλέξανδρος Τουρκολιάς….» ανακοινώνει ότι τα αναφερόμενα στο παραπάνω δημοσίευμα δεν απηχούν την πραγματικότητα σε ότι έχει να κάνει με την Τράπεζα Πειραιώς.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε