Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Εγκαινίασε εμπορικό κέντρο στα Σκόπια ο Βερόπουλος

Εγκαινίασε εμπορικό κέντρο στα Σκόπια ο Βερόπουλος

Μια σημαντική επένδυση, ύψους 36 εκατ. ευρώ, υλοποίησε ο όμιλος “Σούπερ-Μάρκετ Βερόπουλος”, εγκαινιάζοντας το νέο εμπορικό κέντρο “Vero Center” στα Σκόπια.

Με το νέο εμπορικό κέντρο “Vero Center”, ο όμιλος δημιουργεί 510 νέες θέσεις εργασίας, ενώ συμβάλλει και στην αναβάθμιση της περιοχής και γίνεται πόλος έλξης για την τοπική αγορά, με τα καταστήματα του να είναι πλήρως μισθωμένα. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν από τους: Νίκο Βερόπουλο, πρόεδρο του ομίλου Βερόπουλος, Άθη Μπατάγια, αντιπρόεδρο του ομίλου και Κώστα Θεοδοσιάδη, Γενικό Διευθυντή Veropoulos Dooel. Οι πύλες για το κοινό ανοίγουν την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου του 2010.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το Vero Center, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της οικονομικής-επιχειρηματικής δραστηριότητας των Σκοπίων, αποτελεί ένα υπερσύγχρονο χώρο υψηλής αισθητικής, ο οποίος καλύπτει συνολική έκταση 40.000 τετραγωνικών μέτρων. Το εμπορικό κέντρο αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα, περιλαμβάνει 43 καταστήματα και 472 θέσεις στάθμευσης, για τους επισκέπτες.

Στον πρώτο όροφο, σε έκταση 4.700 τετραγωνικών μέτρων, λειτουργεί το νέο σουπερ-μάρκετ του ομίλου Βερόπουλος. Το σούπερ-μάρκετ διαθέτει είκοσι ταμεία εξυπηρέτησης πελατών και περισσότερα από 15.000 προϊόντα, ανάμεσα τους και σημαντικός αριθμός ελληνικών προϊόντων, δίνοντας ώθηση στις ελληνικές εξαγωγές. Εκτός από το σούπερ-μάρκετ, στο εμπορικό κέντρο στεγάζονται εταιρίες λιανικού εμπορίου, ένδυσης και αξεσουάρ, καταστήματα εστίασης και διασκέδασης, χώροι ψυχαγωγίας, έχοντας ως στόχο τη διεύρυνση των επιλογών του καταναλωτικού κοινού.

Στην παρουσίαση του νέου εμπορικού κέντρου παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της F.Y.R.O.M., μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Andrew Garden, Vice President Europe της Procter & Gamble, στελέχη ελληνικών εταιριών, συνεργάτες, καθώς και πλήθος στελεχών του ομίλου από την Ελλάδα.

Ο Νίκος Βερόπουλος, πρόεδρος του ομίλου Βερόπουλος, τόνισε ότι “η συγκεκριμένη επένδυση αποτελεί το επιστέγασμα ενός μακρόπνοου επενδυτικού σχεδίου τόσο στην περιοχή των Βαλκανίων όσο και την Ελλάδα. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, για αυτό το έργο το οποίο τιμά την εταιρία μας, γιατί αποτελεί κόσμημα για την περιοχή, αλλά, κυρίως, πρεσβευτής της Ελλάδας και της ελληνικής επιχειρηματικότητας στη Βαλκανική”.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε