Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Εξοικονομήστε χρήματα με ένα κλικ

Εξοικονομήστε χρήματα με ένα κλικ

Όλο και περισσότερα δίκτυα ανταλλαγής υπηρεσιών και προσφοράς δημιουργούνται στο διαδίκτυο με σκοπό την αντιμετώπιση της οικονομικής δυσκολίας αφού η κρίση έχει φέρει τα πάνω κάτω.

Το Newsit βρήκε και σας παρουσιάζει καινοτόμες λύσεις που μπορούν να σας εξασφαλίσουν περισσότερα χρήματα στο πορτοφόλι σας.

1.Κινηθείτε οικονομικά στην πόλη η ταξιδέψτε μέσα από το
site carpooling.gr.
Πρόκειται για έναν διαδικτυακό τόπο που ο επισκέπτης μπορεί να βρει συνεπιβάτες έτσι ώστε να μοιραστεί την διαδρομή με το αυτοκίνητό του με σκοπό να γλιτώσει χρήματα από την βενζίνη. Για παράδειγμα αν ξοδεύετε καθημερινά 10 ευρώ βενζίνη για να πάτε στην δουλειά σας, βρίσκοντας 4 συνεπιβάτες από τις αγγελίες το ποσό θα κατέβει στα 2,5 ευρώ. Μία έξυπνη και καινοτόμα ιδέα που μπορεί να σας εξοικονομήσει μέχρι και 200 ευρώ το μήνα.

2. Ανταλλαγή υπηρεσιών εντελώς δωρεάν μέσα από το
enow.gr
Πρόκειται για έναν ισότοπο που ο επισκέπτης μπορεί να βρει υπηρεσίες όπως του υδραυλικού, του δικηγόρου η της μαγείρισσας και να τις ανταλλάξει με δικές του. Για παράδειγμα αν κάποιος είναι καθηγητής αγγλικών, και χρειάζεται υδραυλικό για το σπίτι του, μέσω του site επικοινωνεί με τον υδραυλικό για να του επισκευάσει την ζημιά αλλά ως πληρωμή θα είναι μάθημα αγγλικών.

3.Εκδηλώσεις και διασκέδαση κάθε μορφής δωρεάν μέσω του
forfree.gr.
Εδώ ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για εκδηλώσεις ,σεμινάρια ,εκδρομές ακόμα και εκθέσεις που μπορεί να τα παρακολουθήσει χωρίς ευρώ. Το ίδιο και στο
ufu.gr και tzaba.gr.

4.Δωρεάν διακοπές μέσω του
couchsurfing.org. 
Εάν είστε λάτρης των ταξιδιών και δεν θέλετε να ξοδεύετε για την διαμονή σας τότε σε αυτό το
site θα βρείτε άτομα από όλο τον κόσμο που προσφέρουν με ανταλλαγή τα σπίτια τους για να μείνετε. Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με χρήστες ενώ το ίδιο θα πρέπει να κάνετε κι εσείς παραχωρώντας για ένα χρονικό διάστημα την κατοικία σας η κάποιο δωμάτιο σε ενδιαφερόμενους από το εξωτερικό.

5.Ανταλλάξτε αυτό που δεν θέλετε πια με κάτι άλλο στο couchsurfing.org.
Αν έχετε είδη που πρόκειται να τα πετάξετε ή τα έχετε βαρεθεί ,μην το κάνετε διότι ανταλλάζοντάς τα μέσω του
site μπορείτε να πάρετε κάτι άλλο που σας αρέσει περισσότερο εντελώς δωρεάν.

 6.Αγοράστε δωρεάν βιβλία ανταλλάσοντας αυτό που είδη έχετε διαβάσει με κάποιο που θέλετε μέσω του bookmooch.com.
Απλή διαδικασία, χωρίς κόστος για τους λάτρεις του διαβάσματος.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε