Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

“Επίθεση” στην κυβέρνηση από το ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρετανία”

eurokinissi
eurokinissi
Σπάνια στα χρηματιστηριακά χρονικά οι ανακοινώσεις των εισηγμένων εταιριών διανθίζονται με επιθέσεις προς την κυβέρνηση.

Σπάνια στα χρηματιστηριακά χρονικά οι ανακοινώσεις των εισηγμένων εταιριών διανθίζονται με επιθέσεις προς την κυβέρνηση.
Χθες η διοίκηση της εταιρείας «Λάμψα» που ελέγχει το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται με σκληρό τρόπο στην κυβέρνηση για την τεράστια πτώση στα έσοδα και στις κρατήσεις τον μήνα Οκτώβριο.
Η εταιρεία, στο διοικητικό συμβούλιο της οποίας συμμετείχε από το Φεβρουάριο του 2005 μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 ο αδελφός του πρωθυπουργού Νίκος Παπανδρέου, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του προηγούμενα μήνα με την εξής διατύπωση:
«Η «Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε.» ανακοινώνει τα αποτελέσματα [του ανίκανου και ανύπαρκτου Κράτους], μηνός Οκτωβρίου 2011, για το «Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία». Στη συνέχεια η εταιρεία αναφέρεται τα αποτελέσματα και κλείνει με την σημείωση: «Περαστικά» στους μετόχους μας και στην Χώρα μας!».
Δείτε όλη την ανακοίνωση:
“Η «Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε.» ανακοινώνει τα αποτελέσματα [του ανίκανου και ανύπαρκτου Κράτους], μηνός Οκτωβρίου 2011, για το «Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία».
Έσοδα Ξενοδοχείου
Συνολικά Έσοδα πτώση 41%
Έσοδα δωματίων πτώση 33%
Έσοδα εστίασης πτώση 48%
Πληρότητα πτώση 23%
Έσοδα Ελληνικού Δημοσίου:
ΦΠΑ πτώση 41%
Φόρος εισοδήματος: πτώση 41%
Δημοτικός τέλος επί ακαθαρίστων εσόδων: πτώση 41%
Δημοτικός τέλος παρεπιδημούντων: πτώση 41%
Η ανακοίνωση που έφτασε στα γραφεία των δημοσιογράφων περιείχε τις αιχμές για την κυβέρνηση στην οποία καταλογίζεται αδυναμία να ελέγξει τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας που έχουν στοιχίσει εκατομμύρια ευρώ στα ξενοδοχεία της πρωτεύουσας.
Στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου τα συγκεκριμένα σημεία έχουν απαλειφθεί! Η διοίκηση της εταιρείας δήλωσε άγνοια για τη λογοκρισία υποστηρίζοντας πως έστειλε μία και μοναδική ανακοίνωση.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε