Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Η PIZZA FAN επεκτείνεται στην αγορά της Τουρκίας

Η PIZZA FAN είναι μία ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της pizza delivery από το 1996.

PIZZA FAN επεκτείνεται στην αγορά της Τουρκίας με αφετηρία την Κωνσταντινούπολη, στην οποία θα ξεκινήσει σύντομα η λειτουργία του πρώτου καταστήματος της. Το κατάστημα της PIZZA FAN, το οποίο έχει μπει στο τελικό στάδιο κατασκευής, βρίσκεται στην περιοχή του Sisli, η οποία αποτελεί μια από τις παλαιότερες συνοικίες στην ευρωπαϊκή πλευρά της Πόλης. Το νέο κατάστημα, με εμβαδόν 250τμ, διαθέτει χώρους αποθήκευσης και παραγωγής, με δυνατότητα dining στο ισόγειο, ενώ το προσφερόμενο μενού της PIZZA FAN προσαρμόστηκε κατάλληλα, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις ιδιαίτερες συνήθειες της Τουρκίας.

Στόχος του αναπτυξιακού πλάνου της PIZZA FAN είναι η εδραίωση του brand στην περιοχή της Κωνσταντινούπολης και η σταδιακή επέκταση του δικτύου της εταιρίας σε όλη την Τουρκία. Παράλληλα με τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος της στο εξωτερικό και με βάση τη σταθερή ανοδική πορεία της, η PIZZA FAN μελετά την περαιτέρω ανάπτυξη της στις χώρες της βαλκανικής χερσονήσου, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που θα δημιουργηθούν.

Η PIZZA FAN είναι μία ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της pizza delivery από το 1996 και σήμερα αποτελεί την μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα στο χώρο του pizza delivery, εξυπηρετώντας από 54 καταστήματα 306 περιοχές, συνολικά.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε