Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Η πρωτοβουλία μείωσης τιμών συνεχίζεται με συνέπεια

Η πρωτοβουλία μείωσης τιμών συνεχίζεται με συνέπεια

Ευκαιρίες για τους καταναλωτές

Και φέτος η γνωστή εταιρεία καταστημάτων γρήγορης εστίασης, συνεχίζει την παροχή προϊόντων καθημερινής ανάγκης σε προσιτές τιμές. Ο καταναλωτής θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την παραδοσιακή τυρόπιτα με espresso ή milko στην τιμή των 2€ μέχρι της 06 Μαρτίου.

Είναι σαφές, ότι και αυτή την φορά, η everest επιλέγει το κλασικό ελληνικό πρωινό (καφές ή γάλα με τυρόπιτα) εντός του πλαισίου διευκόλυνσης της καθημερινής δαπάνης του καταναλωτή για φαγητό και καφέ εκτός σπιτιού.

Η εταιρεία έχει προβεί και στο παρελθόν σε αντίστοιχες προσφορές, και δείχνει την δέσμευση της να συνεχίσει να μειώνει τις τιμές της προς όφελος των καταναλωτών. Θυμίζουμε ότι για όλο το 2010 και μέχρι σήμερα, τα everest διαθέτουν τυρόπιτα μόνο με 1 ευρώ, ενώ σε αντίστοιχες δραστικές μειώσεις τιμών έχουν προβεί το καλοκαίρι του 2010, προσφέροντας φραπέ μόνο με 1 ευρώ και τον περσινό χειμώνα, προσφέροντας εσπρέσο μόνο με 1 ευρώ.

Η υποστήριξη τόσο του καταναλωτή όσο και της αγοράς σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, είναι μια στάση που αξίζει να υιοθετηθεί από όλες τις εταιρίες με προϊόντα βασικής ανάγκης όπως είναι για παράδειγμα ο καφές και τα είδη διατροφής εκτός σπιτιού.

Η δέσμευσή μιας εκ των εταιρειών εστίασης, μπορεί να μην είναι αρκετή για να περισώσει τις δαπάνες του σημερινού νοικοκυριού, ωστόσο διευκολύνει σημαντικά τον καταναλωτή να πραγματοποιήσει με χαμηλότερο κόστος καθημερινές του ανάγκες.

 

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε