Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Καμουφλάρουν τις πισίνες για να μην τους πιάσει η εφορία

Καμουφλάρουν τις πισίνες για να μην τους πιάσει η εφορία

Τις πισίνες με καμουφλάζ θέλει να αποκαλύψει το υπουργείο Οικονομίας σκοπεύει να ξεκινήσει άμεσα αεροφωτογραφήσεις σε όλο το λεκανοπέδιο.

Έναν απίστευτο τρόπο σκαρφίστηκαν οι κατ΄επάγγελμα φοροφυγάδες, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να παραπλανήσουν τους ελεγκτικούς μηχανισμούς έτσι ώστε να μην καρφωθούν ότι έχουν πισίνες, βρήκαν τρόπο να τις κρύβουν. 

Πρόσφατα το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης κατάφερε να εντοπίσει μέσω φωτογραφιών από δορυφόρους ποιοί είναι αυτοί που έχουν πισίνες στα σπίτια τους από όπου προέκυψε ότι λιγότερο από τους μισούς τις έχουν δηλώσει στην εφορία. 

Οι ιδιοκτήτες πισίνων αναζητούν τρόπο ώστε να καλύψουν τις πισίνες τους για να μην τους πιάσει ο δορυφόρος και βρήκαν τα καλύμματα παραλλαγής και άλλα τέτοιες μεθόδους ώστε να μην φαίνονται στις αεροφωτογραφίες. Τα καλύματα παραλλαγής έχουν γίνει ανάρπαστα και κοστίζουν περί τα 2.100 ευρώ για μία πισίνα από 4 έως 8 μέτρα. 

Ήδη η εφορία ετοιμάζει πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις σε κατοίκους της Εκάλης αφού μέσω των δορυφορικών φωτογραφιών μέσω του γνωστού site της Google, εντοπίστηκαν 425 πισίνες. Από του πολεοδομικούς φακέλους όμως προκύπτει ότι μόνο 170 από αυτές είναι νόμιμες ενώ οι υπόλοιπες 255 είναι παράνομες. 

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε