Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Κατάρ: Ενδιαφερόμαστε για Ελληνκό, Ρόδο και ΔΕΗ

Κατάρ: Ενδιαφερόμαστε για Ελληνκό, Ρόδο και ΔΕΗ

Το Κατάρ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του για επενδύσεις στην Ελλάδα, κατά την επίσκεψη του Θ. Πάγκαλου στη Ντόχα.

Οι Καταρινοί εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για την αξιοποίηση του Ελληνικού και θα μετάσχουν στον διεθνή διαγωνισμό που έχει προκηρυχθεί, αν και θα προτιμούσαν μια πιο απλή διαδικασία, σε επιχειρηματικό πλαίσιο. Ωστόσο, όπως σημείωσε ο κ. Πάγκαλος, κατανοούν τα συνταγματικά και κοινοτικά κωλύματα που υπάρχουν στην Ελλάδα.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είχε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τον πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών Χάμαντ μπιν Τζάσιμ μπιν Τζάμπερ Αλ Θάνι, του οποίου ήταν προσωπικός προσκεκλημένος και με τον υπουργό Οικονομικών Γουσέφ Καμάλ με τους οποίους συζήτησε θέματα διμερούς συνεργασίας αλλά και περιφερειακά και διεθνή ζητήματα, στα οποία το Κατάρ δραστηριοποιείται έντονα.

Η καταρινή πλευρά ήταν ενήμερη για το νέο επενδυτικό και ευρύτερο νομικό πλαίσιο που ισχύει στην Ελλάδα, τα φορολογικά θέματα και τη διαδικασία fast track και έγιναν σε βάθος συζητήσεις με την ελληνική πλευρά.

Η Ντόχα έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και για την αξιοποίηση της περιοχής Αφάντου της Ρόδου, καθώς και για όλο το φάσμα δραστηριοτήτων της ΔΕΗ.

Διαβάστε

Ψάχνει επενδυτές από το Κατάρ και η Εκκλησία!

 

Ο εμίρης του Κατάρ θέλει να αγοράσει τον Σκορπιό! Τι απαντά η Αθηνά Ωνάση; 

 

Δεν θα γίνουν τελικά … ουρανοξύστες στο Ελληνικό

 

Εξόργισαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο νομοσχέδιο για το Ελληνικό

 

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε