Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Κομισιόν: Πρόοδος αλλά επειγόντως μέτρα και αποκρατικοποιήσεις

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Ο εκπρόσωπος του Όλι Ρεν από τη μια διαπιστώνει πρόοδο στις διαπραγματεύσεις και από την άλλη απαιτεί να πιάσουμε τους στόχους μας και να «φουλάρουμε» τις ιδιωτικοποιήσεις.

Υπάρχει «ικανοποιητική πρόοδος» στις διαπραγματεύσεις, που διεξάγονται στην Αθήνα, μεταξύ του κλιμακίου της τρόικας και των ελληνικών αρχών εκτίμησε ο Αμαντέο Αλταφάζ, εκπρόσωπος του επιτρόπου οικονομίας Ολι Ρεν.

Όπως τόνισε «δεν παρουσιάζονται σημαντικά εμπόδια» στις συζητήσεις, οι οποίες «αναμένεται να ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες».

Ωστόσο, έσπευσε να επισημάνει ότι «υπάρχει ακόμη δουλειά να γίνει», με τις διαβουλεύσεις να επικεντρώνονται κυρίως στα μέτρα που απαιτούνται για την εκπλήρωση των δημοσιονομικών στόχων του 2011, τις αποκρατικοποιήσεις, αλλά και στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ένα μήνα η πρώτη “λυπητερή” με φόρους, παρακρατήσεις σε μισθούς – Από Φθινόπωρο οι αυξήσεις σε τέλη κυκλοφορίας, καύσιμα, τσιγάρα

Μείωση μισθών από 1η Ιουλίου – Αυξήσεις-φωτιά σε τρόφιμα,τέλη και ακίνητα

Μισθοί κάτω από τη σύμβαση και ωράρια -“λάστιχο” – Η Ελλάδα των 500 ευρώ

“Έκλεισε” το πακέτο των αποκρατικοποιήσεων – Πώς θα αξιοποιηθεί η δημόσια περιουσία – Αύριο το σκληρό παζάρι για τους φόρους

“Λουκέτο” σε ΔΕΚΟ “εδώ και τώρα” ζητά η τρόϊκα

Δραματικές συσκέψεις με την τρόικα για την 5η δόση

Τρόικα: συναίνεση με το ζόρι και αποκρατικοποιήσεις όπως τις θέλουμε εμείς!

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε