Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Λίστα με 500 επώνυμους μεγαλο-οφειλέτες και φοροφυγάδες

Λίστα με 500 επώνυμους μεγαλο-οφειλέτες και φοροφυγάδες

Μετά τον Τόλη Βοσκόπουλου έρχονται κι άλλοι επώνυμοι που βρίσκονται ήδη στη λίστα των φοροφυγάδων.

Η υπόθεση του Τόλη Βοσκόπουλου και το χρέος μαμούθ στην εφορία έφερε στη δημοσιότητα πολλές παρόμοιες περιπτώσεις, οι οποίες σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha βρίσκονται ήδη στο συρτάρι του υπουργού Οικονομικών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο υπουργός Οικονομικών έχει λίστα στο γραφείο του με τους 500 και πλέον επώνυμους που οφείλουν στην εφορία περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια ευρώ ο καθένας. 

Το γεγονός μάλιστα ότι εδώ και δύο χρόνια έχουν σταματήσει οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί μεγαλο-οφειλετών του δημοσίου, σε αντίθεση με ανθρώπους ανώνυμους που χρωστούν στην εφορία-τράπεζες 40.00 ευρώ στους οποίους γίνονται κατασχέσεις, προκαλεί οργή. 

Σύμφωνα με έρευνα οι άνθρωποι του ΣΔΟΕ έχουν στη λίστα τους 20 πασίγνωστους καλλιτέχνες που φοροδιαφεύγουν με ποσά μεγαλύτερα από τα 5,5 εκ ευρώ που χρωστάει ο Βοσκόπουλος. 

Τα ονόματα αυτών των καλλιτεχνώγν θα καθυστερήσουν να βγούν διότι καθυστερούν οι τράπεζες έως και 3 μήνες, για να δώσουν τα στοιχεία αυτά. Επίσης το ΣΔΟΕ έχει αρχίσε έλεγχο που αφορά σχέσεις καλλιτεχνών με ποδοσφαιρικές ομάδες.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε