Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Λοταρία! Αρχίζουν οι κληρώσεις με έπαθλο 1.000 ευρώ!

Λοταρία! Αρχίζουν οι κληρώσεις με έπαθλο 1.000 ευρώ!

– 1.000 τυχεροί θα βλέπουν 1.000 ευρώ κάθε μήνα να πιστώνονται στους λογαριασμούς τους
– Συνολικά θα μοιράζονται 12.000.000 ευρώ το χρόνο
– Πως θα μπαίνον στην κλήρωση όσοι χρησιμοποιούν πλαστικό χρήμα για τις συναλλαγές τους

Ζήτημα ημερών είναι προκειμένου να τεθεί σε ισχύ το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών σύμφωνα με το οποίο θα κερδίζουν ηλεκτρονικούς λαχνούς όσοι έχουν κάνει πληρωμές με πλαστικό χρήμα ή με άλλο ηλεκτρονικό τρόπο.  Η γνωστή και περίφημη πλέον λοταρία.

Μέσω της λοταρίας θα γίνονται κληρώσεις και θα δίνονται 1.000 ευρώ σε 1.000 τυχερούς κάθε μήνα! Όλα θα ξεκινήσουν μέσα στον Σεπτέμβριο μόλις υπογραφεί η σχετική υπουργική απόφαση από την ΑΑΔΕ.

Συνολικά κάθε χρόνο θα μοιράζονται 12.000.000 ευρώ, δηλαδή 1 εκατ. ευρώ κάθε μήνα στους τυχερούς που θα βγαίνουν από την κληρωτίδα.

Πως θα λειτουργεί η λοταρία:

– Οι τράπεζες θα αποστείλουν στο υπουργείο Οικονομικών το συνολικό ποσό της δαπάνης που έχει γίνει ανα ΑΦΜ.

– Τα στοιχεία θα επεξεργάζονται οι υπηρεσίες της ΑΑΔΕ ώστε να ταυτοποιηθούν οι δαπάνες που έγιναν με πλαστικό χρήμα με τους ΑΦΜ των φορολογουμένων που θα μπαίνουν στην κλήρωση.

– Με βάση αυτά τα στοιχεία θα αποδίδεται σε κάθε φορολογούμενο συγκεκριμένος αριθμός ηλεκτρονικών λαχνών π.χ. ένας λαχνός ανα 1.000 ευρώ αγορών με πλαστικό χρήμα.

– Θα γίνονται οι κληρώσεις από το υπουργείο Οικονομικών και 1.000 τυχεροί θα λαμβάνουν από 1.000 ευρώ είτε μέσω της χρεωστικής ή πιστωτικής τους κάρτας είτε μέσω του taxisnet ως επιστροφή φόρου που θα μπορεί να συμψηφιστεί με οποιαδήποτε φορολογική οφειλή.

Δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα είναι υποχρεωτικός ο συμψηφισμός όταν υπάρχουν οφειλές.

Με πληροφορίες από την εφημερίδα Δημοκρατία

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις