Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Marfin Egnatia Bank: Γιατί πρέπει να μας εμπιστευθεί ο μέσος καταθέτης

Marfin Egnatia Bank: Γιατί πρέπει να μας εμπιστευθεί ο μέσος καταθέτης

Σε μια εποχή εξαιρετική δύσκολη, τι έχει να προτείνει η Marfin Egnatia Bank στον πελάτη και για ποιους λόγους θα πρέπει  να την προτιμήσει και να την εμπιστευτεί;

Απαντά ο Θάνος Σοφιός, Deputy Retail Director της Marfin Egnatia Bank:

Η Marfin Egnatia Bank υποκατάστημα στην Ελλάδα της Marfin Popular Bank Public Co. Ltd, με έδρα την Κύπρο και ιστορία πέραν των 110 χρόνων, έχει εξελιχθεί σε ένα δυναμικό χρηματοοικονομικό οργανισμό με παρουσία σε δέκα χώρες: Κύπρο, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία, Ουκρανία, Ρουμανία, Σερβία, Μάλτα, Guernsey και Γραφείο Αντιπροσωπείας στην Κίνα. Διατηρεί 439 καταστήματα και 8,464 προσωπικό (στοιχεία: 1/1/2012).
Η Τράπεζα προσφέρει μία ευρεία γκάμα από προϊόντα και υπηρεσίες σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και μεγάλους οργανισμούς, υπηρεσίες διεθνούς τραπεζικής, υπηρεσίες συναλλάγματος και διαχείρισης διαθεσίμων, ηλεκτρονικής τραπεζικής, factoring, χρηματοδοτήσεων και χρηματοδοτικών μισθώσεων, ασφαλιστικές υπηρεσίες, χρηματοεπενδυτικές και διαχείρισης κεφαλαίων.
Η δυναμική της και η μακρά ιστορία της την καθιστούν σήμερα κάτι περισσότερο από τράπεζα. Με ανθρωποκεντρική φιλοσοφία και πελατοκεντρική προσέγγιση φροντίζει να απαντά στις ανάγκες του Ελληνικού κοινού και να προσφέρει υπηρεσίες, οι οποίες αποτελούν ίσως τις ανταγωνιστικότερες και ασφαλέστερες επιλογές στην αγορά.

– Ανακοινώσατε ένα νέο πρωτοποριακό λογαριασμό international account, σε ποιόν πελάτη απευθύνεται και ποια τα οφέλη που προσφέρει.

Στο πλαίσιο της πολιτικής της για προσφορά πολλαπλών καταθετικών επιλογών, η Marfin Egnatia Bank δημιούργησε το πρωτοποριακό προϊόν INTERNATIONAL ACCOUNT.

Ο INTERNATIONAL ACCOUNT είναι λογαριασμός υπό προειδοποίηση, είτε 35 ημερών είτε 90 ημερών για τις αναλήψεις και μεταφορές κεφαλαίων προς άλλους λογαριασμούς, εκτός από τις μεταφορές κεφαλαίων μεταξύ των δύο λογαριασμών, οι οποίες διενεργούνται άμεσα, χωρίς προειδοποίηση και χωρίς έξοδα. Απευθύνεται σε Φυσικά Πρόσωπα, Ελληνικής υπηκοότητας, κατοίκους και μη κατοίκους Ελλάδας, καθώς και σε Νομικά Πρόσωπα με έδρα στην Ελλάδα.

Πρόκειται για ζεύγος λογαριασμών που ανοίγονται σε Ελλάδα και Κύπρο και μελλοντικά και στις υπόλοιπες χώρες στις οποίες έχει παρουσία ο Όμιλος και προσφέρει υψηλά επιτόκια για αυτή την κατηγορία λογαριασμών τόσο στην Ελλάδα όσο και την Κύπρο.

Συγκεκριμένα τα επιτόκια, που προσφέρει ο λογαριασμός είναι τα εξής:

Ποσά σε €
INTERNATIONAL ACCOUNT 35d INTERNATIONAL ACCOUNT 90d
0-4.999,99 0% 0%
5.000,00 – 49.999,99 3,50% 3,75%
50.000,00-99.999,99 3,75% 4,00%
100.000,00-199.999,99 4,25% 4,50%
200.000,00 + 4,50% 4,75%

3. Η MEB φαίνεται ότι έχει στραφεί δυναμικά και σε συνταξιούχους, μισθωτούς του δημοσίου μέσω μιας προσφοράς με το Μarfin Public με 6% επιτόκιο. Γιατί πιστεύετε ότι διαφοροποιείστε από την αγορά και πως παρέχετε οφέλη και σιγουριά στους ανθρώπους αυτούς ώστε να εμπιστευτούν τα χρήματά τους μαζί σας.

Για τους Μισθωτούς του Δημοσίου και τους Συνταξιούχους που αυτή την περίοδο δοκιμάζονται, καθώς βλέπουν το εισόδημά τους από το μισθό και τη σύνταξή τους να μειώνεται, σχεδιάσαμε το Λογαριασμό Μισθοδοσίας Marfin Public, με υψηλό επιτόκιο και πλήθος άλλων προνομίων. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι για νέους λογαριασμούς Marfin Public που θα ανοιχτούν από τις 6 Φεβρουαρίου 2012 μέχρι και τις 9 Μαρτίου 2012 ισχύει ειδικό επιτόκιο 6% για τα πρώτα €100.000 μέχρι τις 30/06/2012. Από 01/07/2012 και μετά ισχύει επιτόκιο 5% για τα πρώτα € 5.000 και στη συνέχεια το επιτόκιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (σήμερα 1,00%) για το υπόλοιπο ποσό, χωρίς όριο.

Δίνεται, επίσης, δυνατότητα επιλογής μεταξύ λογαριασμού ταμιευτηρίου (με βιβλιάριο καταθέσεων) και τρεχούμενου λογαριασμού (με μηνιαίο αντίγραφο κίνησης λογαριασμού), δύο (2) δωρεάν συναλλαγές μέσω ΔΙΑΣ το μήνα (2 αναλήψεις & 2 ερωτήσεις υπολοίπου από ATMs άλλων τραπεζών), δωρεάν πάγιες εντολές για αυτόματη εξόφληση των λογαριασμών σας (ΔΕΗ, ΟΤΕ, κτλ), δωρεάν χορήγηση συσκευής security token για ασφαλείς συναλλαγές μέσω τηλεφώνου ή Internet 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο (μέσω της υπηρεσίας Marfin Direct), αλλά και της χρεωστικής κάρτας Marfin Cash & Buy που χρησιμοποιείται τόσο για αναλήψεις μετρητών από όλα τα ATMs, όσο και για αγορές σε όλα τα καταστήματα, με αυτόματη χρέωση του λογαριασμού, χωρίς καμία επιβάρυνση. Σημαντικά οφέλη είναι ακόμη η προνομιακή τιμολόγηση σε προγράμματα ασφάλισης ζωής, ατυχημάτων, αποταμίευσης και κατοικίας, καθώς και 50 % έκπτωση στα ετήσια έξοδα ενοικίασης θυρίδας.
Ελάτε σήμερα σε ένα κατάστημα της Marfin Egnatia Bank που σας εξυπηρετεί και ενημερωθείτε με περισσότερες λεπτομέρειες για τα προγράμματα που προσφέρει η Τράπεζα.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε