Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Μαυραγάνης: Καμία απόφαση για το φόρο ακινήτων

Μαυραγάνης: Καμία απόφαση για το φόρο ακινήτων

Να βάλει φρένο στα σενάρια για τον ενιαίο φόρο ακινήτων, που προκαλούν φόβο και τρόμο σε όσους έχουν σπίτι, προσπάθησε να βάλει ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης.

Ο υφυπουργός Οικονομικών μίλησε για τρομοκράτηση των πολιτών από όσους διαρρέουν σενάρια και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει ληφθεί καμία οριστική απόφαση.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, ο κ. Μαυραγάνης επεσήμανε ότι οι διαρροές δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν, καθώς το υπουργείο μελετά διάφορα σενάρια και δεν έχει ακόμη λάβει οριστικές αποφάσεις.

«Όποιος τα διαρρέει, αυτός είναι υπεύθυνος να τα σχολιάσει. Εγώ μαζί με τα κόμματα και τους υπηρεσιακούς παράγοντες προσπαθούμε να διαμορφώσουμε κάποια σενάρια. Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα, συνεπώς είναι πάρα πολύ πρόωρο. Νομίζω ότι είναι και πάρα πολύ επικίνδυνο να τρομοκρατείται ο κόσμος» τόνισε ο υφυπουργός Οικονομικών.

Αναφερόμενος δε στις επιδιώξεις της κυβέρνησης, ο κ. Μαυραγάνης είπε πως αυτό που επιδιώκεται είναι να υπάρξει ένας ενιαίος φόρος, ο οποίος θα έχει μία διευρυμένη βάση και θα είναι πάνω από όλα δίκαιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θα χάσουν τα σπίτια τους χιλιάδες άνθρωποι – Η τρόικα θέλει πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας

Μείωση αντικειμενικών στα ακίνητα – Θα μειωθούν και οι φόροι

Αυτός είναι ο νέος φόρος στα ακίνητα – Έρχεται από το καλοκαίρι

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε