Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Με ένα λάθος email απέλυσαν 1.300 εργαζόμενους!

Με ένα λάθος email απέλυσαν 1.300 εργαζόμενους!

Το σοκ ήταν μεγάλο! 1.300 υπάλληλοι της ίδιας εταιρείας άνοιξαν τον υπολογιστή τους και βρήκαν στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο την απόλυσή τους!

Σήμερα, συμπληρώθηκε μια εβδομάδα από το πρωτοφανές αυτό περιστατικό, και οι υπάλληλοι της εταιρείας, Aviva  στο Λονδίνο δεν έχουν συνέλθει ακόμα.

Το λάθος της Διεύθυνσης Προσωπικού ήταν μεγάλο και ψυχοφθόρο!

Την περασμένη Παρασκευή η Διεύθυνση Προσωπικού του βρετανικού ασφαλιστικού ομίλου κοινοποίησε με e-mail σε 1.300 εργαζομένους την απόλυσή τους!

«Σας υπενθυμίζουμε την υποχρέωσή σας να διατηρείτε την εχεμύθειά σας για τους πελάτες της επιχείρησης και αφού την εγκαταλείψετε, και σας ευχόμαστε καλή τύχη στην επαγγελματική σας καριέρα» έγραφε το email.

Μόλις κατάλαβαν το λάθος και από το σούσουρο που έγινε, η Διεύθυνση Προσωπικού έστειλε διορθωτικό μήνυμα. Ελάχιστοι όμως το διάβασαν αφού ήταν σε κατάσταση σοκ.

Ανησυχία προκλήθηκε ακόμα και σ’ εκείνους που ΔΕΝ είχαν λάβει το συγκεκριμένο email. Γιατί σε όλων το μυαλό γύριζαν τα λόγια του γενικού διευθυντή της Aviva Αντριου Μος ο οποίος είχε αναφερθεί στις οικονομικές δυσχέρειες που αντιμετωπίζει η εταιρεία και είχε προαναγγείλει «δραστικά μέτρα».

Τελικά, οι εγκέφαλοι της Διεύθυνσης Προσωπικού ανακοίνωσαν ότι σκόπευαν να απολύσουν ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ εργαζόμενο. Το τραγικό είναι ότι και στον συγκεκριμένο υπάλληλο, έστειλαν διορθωτικό email. Κανείς δεν ξέρει αν τελικά πήγε σπίτι του…

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε