Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Μεγάλη διάκριση για τον Ομιλο Marfin

Μεγάλη διάκριση για τον Ομιλο Marfin

Το βραβείο “Τράπεζα της Χρονιάς 2010” για την Κύπρο απένειμε στη Marfin Laiki Bank το διεθνές περιοδικό “The Banker” των Financial Times.

Το βραβείο απονέμεται σε τραπεζικούς οργανισμούς για την εξαιρετική ποιότητα των υπηρεσιών τους, τα καινοτόμα προϊόντα και την τεχνολογική πρωτοπορία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η βράβευση αυτή είναι μια νέα χρυσή σελίδα στην ιστορία του Ομίλου θυγατρική του οποίου στην Ελλάδα είναι η Marfin Egnatia Bank.

Η νέα διάκριση έρχεται να προστεθεί σε σειρά άλλων που αποτελούν τεκμήρια της πρωτοποριακής εργασίας, καινοτομίας και σταθερής ανόδου της Τράπεζας. Η Marfin Laiki Bank είναι η μόνη κυπριακή τράπεζα που το 2010 τιμήθηκε με το Βραβείο Αναγνώριση Ποιότητας της JP Morgan Chase.

Σχολιάζοντας την τιμητική διάκριση ο Διευθύνων Σύμβουλους της Marfin Popular Bank Ευθύμιος Μπουλούτας , δήλωσε: “Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για όλους μας. Εμείς στη μεγάλη οικογένεια της Marfin Laiki, είμαστε υπερήφανοι για την έργο που επιτέλλουμε και το οποίο αποβλέπει στην υπεύθυνη εξυπηρέτηση των πελατών, την ενίσχυση των μετόχων και την ανάπτυξη της οικονομίας. Το γεγονός ότι η προσπάθεια αυτή αναγνωρίζεται από έγκυρα διεθνή μέσα ενημέρωσης μας γεμίζει χαρά και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την αποστολή μας. Θέλω να απευθύνω και δημόσια, τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό της τράπεζας για την αφοσίωση και τον ενθουσιασμό που δείχνει συμμετέχοντας στην κοινή προσπάθεια”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε