Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μέτρα για τους δανειολήπτες από την Εμπορική Τράπεζα

Μέτρα για τους δανειολήπτες από την Εμπορική Τράπεζα

Και η Εμπορική Τράπεζα ανακοίνωσε μέτρα για τους κατόχους στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων

παρέχοντας τη δυνατότητα επιμήκυνσης του χρόνου αποπληρωμής του δανείου τους, έως 9 και πέντε έτη αντίστοιχα. 

Όπως επισημαίνει η Εμπορική Τράπεζα με το μέτρο αυτό ο πολίτης μπορεί να επωφεληθεί με μείωση της μηνιαίας δόσης τους μέχρι και 40%, ανάλογα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που ισχύουν στην κάθε περίπτωση. 

Για κατόχους καταναλωτικών δανείων χωρίς εξασφαλίσεις από την Εμπορική, παρέχεται η δυνατότητα επιμήκυνσης του χρόνου αποπληρωμής έως και 3 έτη, επιτυγχάνοντας μείωση της δόσης μέχρι το μισό της αρχικής. 

Σε περίπτωση συγκέντρωσης οφειλών από προϊόντα καταναλωτικής πίστης (δάνεια και κάρτες) της Εμπορικής, η μείωση της μηνιαίας δόσης είναι σημαντικά μεγαλύτερη από το μισό των υφιστάμενων δόσεων του πελάτη 

Επιπρόσθετα, ειδικά για τους πελάτες που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της ανεργίας, η Εμπορική Τράπεζα ήδη από τον Οκτώβριο του 2009 παρέχει τη δυνατότητα αναστολής της καταβολής δόσεων των δανείων τους μέχρι και για ένα ολόκληρο έτος. 

Για λήπτες δανείων και κατόχους πιστωτικών καρτών από άλλους Τραπεζικούς Οργανισμούς, η Εμπορική δημιούργησε νέα δανειακά προϊόντα που αφορούν σε στεγαστικά δάνεια και προγράμματα συγκέντρωσης οφειλών από καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες. Τα νέα προϊόντα προσφέρουν σημαντική μείωση στη μηνιαία δόση με χαμηλό προνομιακό επιτόκιο σε συνδυασμό με την παροχή ολοκληρωμένων πακέτων προστασίας καθώς και ευελιξία στην αποπληρωμή των δόσεων.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε