Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών ο Βασίλης Αποστολόπουλος

Νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών ο Βασίλης Αποστολόπουλος

Το Βασίλη Αποστολόπουλο, διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου Ιατρικού Αθηνών, εξέλεξε ως νέο πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ) το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης.

Ο κ. Αποστολόπουλος είναι πτυχιούχος του London School of Economics (ΒSc Management), κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Πανεπιστήμιο του Cambridge και Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι ακόμη μέλος του ΔΣ του Center for International Business Administration and Management στο Business School του Πανεπιστημίου Cambridge και μέλος του Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΒ.

Με την έκλογή του, ο κ. Αποστολόπουλος δήλωσε:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή η έκλογή μου στη θέση του προέδρου της ΕΕΝΕ και ευχαριστώ όλα τα μέλη για την εμπιστοσύνη τους. Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για την ελληνική οικονομία και κοινωνία, η ΕΕΝΕ θα συνεχίσει δυναμικά να δίνει το παρόν, με πρωτοβουλίες για γόνιμο διάλογο, παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες, που θα εκπέμψουν αισιόδοξα μηνύματα για τις δυνατότητες του ελληνικού επιχειρείν».

Ο κ. Αποστολόπουλος διαδέχθηκε στην προεδρεία της ΕΕΝΕ, τον Παναγιώτη Γ. Μίχαλο, που διετέλεσε πρόεδρος της ΕΕΝΕ, από το 2007 μέχρι το διόρισμό του ως Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας στο υπουργείο Εξωτερικών, τον Ιούλιο του 2012.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε