Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο κ. Jerome Loubere στο τιμόνι της Carrefour Μαρινόπουλος

Σε αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία της προχώρησε η Carrefour Μαρινόπουλος. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το διοικητικό συμβούλιο του γαλλικού ομίλου αποφάσισε να επαναφέρει τον κ. Jerome Loubere στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Ο κ. Loubere -ο οποίος ανέλαβε ήδη τα νέα του καθήκοντα -έχει εργαστεί στον Όμιλο Carrefour από το 1998 έως το 2008, ενώ από το 2004 έως το 2008 διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος της Carrefour Ελλάδος.

Στη συνέχεια εντάχθηκε στον Ομιλο Μαρινόπουλος, στενό συνεργάτη του Ομίλου Carrefour σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Βαλκάνια, όπου με την ιδιότητά του ως γενικός διευθυντής διατήρησε στενές σχέσεις με την Carrefour Μαρινόπουλος και τη διοικητική της ομάδα.

Ο κ. Loubere διαδέχεται τον Patrice Lespagnol, που είχε αναλάβει επικεφαλής στην Carrefour Μαρινόπουλος την 1η Μαΐου 2011. Η Carrefour ελπίζει πως στο πρόσωπο του κ. Loubere θα βρει τον άνθρωπο που με την εμπειρία και τις γνώσεις του, θα τη βοηθήσει «να κατανοήσει καλύτερα το καταναλωτικό κοινό στην Ελλάδα και με αυτόν τον τρόπο να ενδυναμώσει την ηγετική της θέση στην ελληνική αγορά».

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος των Careffour είναι ένας άνθρωπος με πολυετή πείρα στον τομέα του στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αναλαμβάνει και πάλι το τιμόνι του κολοσσού σε μια δύσκολη περίοδο για την ελληνική αλλά και την παγκόσμια οικονομία.
Ωστόσο είναι από τα στελέχη που πιστεύουν πολύ στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και θεωρούν ότι με λίγη ώθηση η ανάπτυξη θα έρθει και το στοίχημα θα έχει κερδηθεί για τον ίδιο και την εταιρεία του.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε