Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Παίρνει πίσω ο Μαυραγάνης το ΟΧΙ για περισσότερες δόσεις στα ληξιπρόθεσμα

Παίρνει πίσω ο Μαυραγάνης το ΟΧΙ για περισσότερες δόσεις στα ληξιπρόθεσμα

Τεχνικές βελτιώσεις στο υφιστάμενο πλαίσιο ρυθμίσεων των ληξιπρόθεσμων  χρεών προς το δημόσιο εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών.

Αυτό διευκρινίζεται σε ανακοίνωση του υφυπουργού Οικονομικών Γ. Μαυραγάνη αναφορικά με την απάντηση που δόθηκε από τον υφυπουργό Οικονομικών, σε ερώτηση της Αντιπροέδρου της Βουλής κ. Μαρίας Τσαρουχά Κόλλια, για το θέμα των ληξιπρόθεσμων χρεών.

Ο υφυπουργός Οικονομικών στην ανακοίνωσή του διευκρινίζει ότι το πλαίσιο της απάντησης αφορούσε το υφιστάμενο καθεστώς και ότι η Κυβέρνηση εξετάζει τεχνικές βελτιώσεις, ώστε “να γίνει πιο λειτουργικό και αποτελεσματικό και να ανταποκρίνεται αφενός στις πράγματι μεγάλες ανάγκες των φορολογουμένων και αφετέρου στην επίτευξη εύρυθμης εισπραξιμότητας των ληξιπρόθεσμων χρεών από πλευράς Δημοσίου”.

Με αυτό τον τρόπο ο κ. Μαυραγάνης αναδιπλώνεται μετά τη σύγχυση που προκλήθηκε σε χιλιάδες πολίτες που προκλήθηκε από την αρχική του τοποθέτηση στη Βουλή.

Σημειώνεται ότι το υφιστάμενο καθεστώς προβλέπει τη δυνατότητα ρύθμισης των οφειλών έως και σε 26 δόσεις οι οποίες υπό προϋποθέσεις μπορούν να φθάσουν τις 48 δόσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δέσμευσαν καταθέσεις και ακίνητα ύψους 1,5 δισ. ευρώ από μεγαλοοφειλέτες

Κατάσχεση λογαριασμών και ακινήτων ακόμα και ύποτων για φοροδιαφυγή

Τελεσίγραφο σε 1 εκατ. οφειλέτες με χρέη έως 3.000€! Αν δεν πληρώσετε θα γίνονται κατασχέσεις σε καταθέσεις, μισθούς, συντάξεις!

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε