Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

«Πολιτικό χάος στην Ελλάδα, φεύγει από το ευρώ ως του χρόνου»

«Πολιτικό χάος στην Ελλάδα, φεύγει από το ευρώ ως του χρόνου»

Ο Νουριέλ Ρουμπινί ξαναχτυπά και προβλέπει την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη έως το 2013!

«Το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών αυξάνει την πιθανότητα να βγει η Ελλάδα από την ευρωζώνη μέχρι του χρόνου» έγραψε ο γνωστός οικονομολόγος στο twitter του. «Η Ελλάδα σε πολιτικό χάος την ώρα που η κρίση μετατρέπεται σε απογοήτευση. Μοιάζει με ένα χαλασμένο τρένο που οδηγεί στην χρεοκοπία και την έξοδο», γράφει.

«Οι Γάλλοι και οι Έλληνες ψήφισαν ενάντια στους μνημονιακούς την ώρα που η ύφεση στην Ευρωζώνη γίνεται βαθύτερη και σοβαρότερη», συμπληρώνει, σημειώνοντας τους κινδύνους μετάδοσής της και στην υπόλοιπη περιφέρεια. «Η πολιτική αβεβαιότητα στην ευρωζώνη αυξάνεται τώρα απότομα», λέει.

«Τα δύο μεγάλα ελληνικά κόμματα για χάρη του προγράμματος της τρόικας και των πολιτικών του για την παραμονή της χώρας στο ευρώ, συγκέντρωσαν μόνο το 33% συνολικά των ψήφων. Ριζοσπαστική Αριστερά και ακροδεξιά συγκέντρωσαν το 66%», έγραψε.

Και κατέληξε: «Το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών είναι πολύ πιο σοβαρό από εκείνο των γαλλικών, αφού η πρώτη θα οδηγηθεί στο χάος, ενώ ο Ολάντ θα αποδειχθεί ένας μετριοπαθής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΜΑΙΟΥ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ NEWSIT

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε