Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Πως να προστατέψετε τα χρήματά σας

Πως να προστατέψετε τα χρήματά σας

Πολλά πλεονεκτήματα προσφέρουν οι προθεσμιακές καταθέσεις της Εμπορικής Τράπεζας με προνομιακά επιτόκια και ευελιξία ανάλογα με τις ανάγκες και τον επενδυτικό προγραμματισμό του καταθέτη.

Emporiki Κάθε Μήνα

Με τη 12μηνη προθεσμιακή κατάθεση Emporiki Κάθε Μήνα έχετε ανταγωνιστικό επιτόκιο 5,55% για ποσά άνω των €50.000 και καταβολή των τόκων σας κάθε μήνα. Έτσι εξασφαλίζετε ένα επιπλέον σταθερό μηνιαίο έσοδο για έναν ολόκληρο χρόνο αφού εισπράττετε τους τόκους στην επέτειο κάθε μήνα σε καταθετικό λογαριασμό της επιλογής σας. Για παράδειγμα, για κατάθεση €50.000,01 το καθαρό μηνιαίοποσό των τόκων σας θα είναι €208,13. Ο συγκεκριμένος λογαριασμός διατίθεται για ποσά από €5.000 και άνω.

Emporiki
4 Εποχές
Ο λογαριασμός Emporiki 4 Εποχές είναι η 3μηνη προθεσμιακή κατάθεση από την Εμπορική Τράπεζα, η οποία προσφέρει ευελιξία, εγγυήσεις και υψηλή απόδοση. Βασικό της πλεονέκτημα είναι το εγγυημένο επιτόκιο έως 5,20% για 4 τρίμηνα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να αποφασίσετε στην πορεία για τη διάρκεια της κατάθεσης χωρίς δεσμεύσεις από την αρχή, αλλά και χωρίς να χάνετε το δικαίωμα στην υψηλή απόδοση. Επιπλέον, προσφέρεται η δυνατότητα απεριόριστων συμπληρωματικών καταθέσεων, όποτε το επιθυμείτε στη διάρκεια της κατάθεσης. Ελάχιστο ποσό επένδυσης είναι τα €50.000.

Emporiki
Εγώ Επιλέγω
Εσείς επιλέγετε την ημερομηνία κι η Εμπορική σας καταβάλει τους τόκους με ιδιαίτερα υψηλή απόδοση έως 5,25%. Ο λογαριασμός Emporiki Εγώ Επιλέγω είναι η νέα προθεσμιακή κατάθεση από την Εμπορική Τράπεζα, που συνδυάζει την υψηλή και εγγυημένη απόδοση, με την ελευθερία επιλογής ημερομηνίας για την καταβολή του συνόλου των καθαρών τόκων, όποτε το επιθυμείτε βάσει των αναγκών σας. Τα επιτόκια που ισχύουν είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικά και παραμένουν σταθερά για όλη τη διάρκεια της κατάθεσης. Η προθεσμιακή κατάθεση Emporiki Εγώ Επιλέγω διατίθεται σε 6μηνη και 12μηνη διάρκεια, για ποσά από €5.000 έως €300.000.

Λογαριασμοί Προθεσμιακής Κατάθεσης ΥΠΕΡεχω

Οι λογαριασμοί ευέλικτης προθεσμιακής κατάθεσης ΥΠΕΡεχω είναι η επενδυτική επιλογή από την Εμπορική Τράπεζα, που σας παρέχει μηνιαίο εισόδημα και παράλληλα την ελευθερία να αποσύρετε το κεφαλαίο σας στην αρχή κάθε μήνα χωρίς καμία επιβάρυνση. Οι λογαριασμοί σας προσφέρουν εξασφαλισμένα και προσυμφωνημένα επιτόκια για τον κάθε μήνα που φτάνουν ανάλογα με τη διάρκεια της κατάθεσης έως 6,70% τον τελευταίο μήνα.Διατίθενται για ποσά από €20.000 έως €300.000.

Σημείωση: Όλα τα προαναφερθέντα επιτόκια είναι μικτά ετησιοποιημένα και οι τόκοι υπόκεινται στην ισχύουσα φορολογία περί προθεσμιακών καταθέσεων (σήμερα 10%)

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε