Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

“Προτεραιότητα η ρευστότητα”, τόνισε ο Σαμαράς στη συνάντηση με τον πρόεδρο της Unilever

“Προτεραιότητα η ρευστότητα”, τόνισε ο Σαμαράς στη συνάντηση με τον πρόεδρο της Unilever

Την πεποίθηση πως η Ελλάδα είναι στο σωστό δρόμο, εξέφρασε ο Αντώνης Σαμαράς, κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Unilever, Πολ Πόλμαν, ο οποίος από την πλευρά του δεσμεύτηκε για την παραμονή της εταιρείας στη χώρα μας.

Στη σημερινή συνάντηση με τον πρωθυπουργό, συμμετείχαν ο παγκόσμιος πρόεδρος της Unilever, Πολ Πόλμαν, ο πρόεδρος Ευρώπης, Γιάν Ζίτζερφελν και ο πρόεδρος της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas, Σπύρος Δεσύλλας.

Στη διάρκεια της συνάντησης ανταλλάχθηκαν απόψεις για την ευρωπαϊκή και ελληνική οικονομία και την αναγκαιότητα στήριξης των επενδύσεων στη χώρα μας, ενώ η Unilever δεσμέυτηκε για την παραμονή της εταιρείας στην Ελλάδα/

Ο Αντώνης Σαμαράς,απαντώντας στο σχόλιο του κ. Πόλμαν ότι η χώρα μας βρίσκεται στη σωστή πορεία, τόνισε πως “είμαστε στο σωστό δρόμο, αλλά πρέπει να ξεπεράσουμε δυσκολίες και εμπόδια”. Πρόσθεσε πως “η κατάσταση είναι δύσκολη καθώς υπάρχουν καθημερινά προβλήματα”, έθεσε όμως ως στόχο του την επίλυσή τους, δίνοντας προτεραιότητα “στη ρευστότητα για να ξεκλειδώσει η οικονομία”.

Από την πλευρά του, ο κ. Πόλμαν ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “η Unilever φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα. Παρόλο που οι συνθήκες είναι δύσκολες, πιστεύουμε ότι μέσα από την καινοτομία που απαντάει στις ανάγκες των καταναλωτών, την άριστη υλοποίηση των πλάνων μας στην αγορά και τις συνεχιζόμενες προσπάθειες των εργαζομένων μας, μπορούμε να μετατρέψουμε τις προκλήσεις της ελληνικής οικονομίας σε ευκαιρίες σημαντικής ανάπτυξης για τα επόμενα χρόνια”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε