Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Στο “fast track” τρεις επενδύσεις για φωτοβολταϊκά 1 δισ.

Οι επενδυτικοί φάκελοι θα διεκπεραιωθούν, μέσα από τις ταχείς διαδικασίες που προβλέπει η σχετική νομοθεσία, με τη μέριμνα του Invest in Greece.

Την υπαγωγή στο καθεστώς του fast track τριών επενδύσεων στο πεδίο των φωτοβολταϊκών, συνολικού ύψους ενός δισ. ευρώ, ενέκρινε η διυπουργική επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων, η οποία συνεδρίασε στο υπουργείο Οικονομικών, υπό την προεδρία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου.
 
Οι επενδυτικοί φάκελοι θα διεκπεραιωθούν, μέσα από τις ταχείς διαδικασίες που προβλέπει η σχετική νομοθεσία, με τη μέριμνα του Invest in Greece, έτσι ώστε να διευκολυνθούν οι επενδυτές και να υπάρξει, όσο γίνεται ταχύτερα, αναπτυξιακό αποτέλεσμα.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν οι υπουργοί, Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοίδης, Εξωτερικών, Σταύρος Λαμπρινίδης, Περιβάλλοντος, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Μεταφορών, Γιάννης Ραγκούσης, και Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος.

Πριν από τη συνεδρίαση της διυπουργικής επιτροπής, ο κ. Βενιζέλος είχε συναντηθεί, στο υπουργείο Οικονομικών, με εκπροσώπους των Εβραϊκών Ομοσπονδιών Βορείου Αμερικής.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε