Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Στρατηγική συνεργασία της Ελληνικής Υφαντουργίας με την Crescent Bahuman

Στρατηγική συνεργασία της Ελληνικής Υφαντουργίας με την Crescent Bahuman

Η Ελληνική Υφαντουργία προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με την Crescent Bahuman.

Η Ελληνική Υφαντουργία προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με την Crescent Bahuman, η οποία προβλέπει τη σύσταση κοινής εταιρείας με την επωνυμία Hellenic Crescent με έδρα τη Μεγ. Βρετανία. 

Η Crescent Bahuman με έδρα τη Λαχώρη του Πακιστάν, αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους καθετοποιημένους παραγωγούς ενδυμάτων denim στην Ασία, ενώ η Ελληνική Υφαντουργία συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες ευρωπαϊκές βιομηχανίες παραγωγής υφασμάτων denim, με εξαγωγική παρουσία σε 30 χώρες ενώ είναι και βασικός προμηθευτής της Levi΄s.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Ελληνική Υφαντουργία στοχεύει στη διεύρυνση των πωλήσεών της, επιτυγχάνοντας πλήρη καθετοποίηση με προσφορά ετοίμου ενδύματος denim. Με τον τρόπο αυτό θα αναπτύσσει για τους πελάτες του νέα προϊόντα denim, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις μέσα από την καθετοποίηση. 

Η ελληνική εταιρεία επισημαίνει ότι θα διατηρήσει την υφιστάμενη παραγωγική της βάση στην Ελλάδα, αποτελούμενη από τρεις παραγωγικές μονάδες (εκκοκκιστήριο βάμβακος στο Ν. Καρδίτσας, κλωστήριο στο Ν. Κιλκίς και παραγωγή denim στο Ν. Πέλλας) στις οποίες απασχολεί 500 εργαζόμενους

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε