Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Συνεργασία Ιntracom Telecom με Rolaware

Συνεργασία Ιntracom Telecom με Rolaware

Η Intracom Telecom απασχολεί 2.300 εργαζόμενους, διατηρε’ι θυγατρικές σε 16 χώρες.

Σύμβαση με τον πάροχο ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα Rolaware υπέγραψε η Intracom Telecom που ανήκει κατά 51% στη ρωσική Sitronics και κατά 49% στην Intracom Συμμετοχών. Στο πλαίσιο της εν λόγω σύμβασης, ύψους 3,4 εκατ. ευρώ, η Ιntracom θα παρέχει το σύστημα WiBAS δίνοντας στην Rolaware τη δυνατότητα να προσφέρει ευρυζωνικές ασύρματες υπηρεσίες πρόσβασης σε πελάτες της στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τα Χανιά και άλλα μεγάλα αστικά κέντρα. Με το ίδιο πολυσημειακό (point-to-multipoint) WiBAS σύστημα, η Rolaware θα μπορεί να παρέχει υπηρεσίες backhaul σε παρόχους κινητής τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών της Rolaware, η εταιρeία επέλεξε να εγκαταστήσει τα συστήματα ελληνικής τεχνολογίας WiBAS, με κριτήριο τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και τις επιδόσεις τους, επιτυγχάνοντας παράλληλα σημαντικές μειώσεις κόστους.

Ο κ. Χρ. Ξυνογαλάς, επικεφαλής μάρκετινγκ του επιχειρησιακού τομέα ασύρματων λύσεων της Intracom Telecom δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ικανοποιημένοι που μέσω της συνεργασίας αυτής προσφέρουμε την πολυσημειακή τεχνολογία πρόσβασης της εταιρείας και στην ελληνική αγορά».

Στα πιο πρόσφατα ολοκληρωμένα έργα point-to-multipoint της εταιρείας συγκαταλέγονται αυτά με την Maxis στην Μαλαισία, την MTS στην Ρωσία την Etisalat στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την T-Mobile στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Η Intracom Telecom απασχολεί 2.300 εργαζόμενους, διατηρε’ι θυγατρικές σε 16 χώρες, ενώ περίπου 100 οργανισμοί σε πάνω από 50 χώρες έχουν επιλέξει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε