Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Συνεχίζει την ανάπτυξη στα πετρελαιοειδή η Revoil – Είσοδος στην ποντοπόρο ναυτιλία

Παράλληλα, η Revoil στο νέο επιχειρηματικό περιβάλλον του σήμερα απαντά με στρατηγικές και ενέργειες που οδηγούν σε συνεχή ανάπτυξη με αύξηση της κερδοφορίας.

Την πορεία συνεχούς ανάπτυξης στην αγορά πετρελαιοειδών και την είσοδο στην ποντοπόρο ναυτιλία ανέπτυξε ο όμιλος Revoil κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Ίδρυμα Θεοχαράκη.

Ο Γενικός Διευθυντής της Revoil, κ. Σταύρος Νιφόρας αναφέρθηκε στο δεκάμηνο του 2010, όπου η Revoil ενίσχυσε το μερίδιο της στο 6,8% του συνόλου της αγοράς, παρουσιάζοντας υστέρηση μόλις 4%. Τον Οκτώβριο του 2010 τοπ μερίδιό της ανεβαίνει στο 7,9%. Παράλληλα, όπως ανέφερε η εταιρεία πρόσθεσε 77 νέα πρατήρια στο δίκτυό της ανεβάζοντας σε 481 τα σημεία πώλησης της σήμερα.

Συγκεκριμένα, ενισχύει τη διασφάλιση του καταναλωτή που επισκέπτεται τα πρατήρια Revoil ότι αγοράζει καθαρά καύσιμα πάντα στην ποσότητα την οποία πλήρωσε. Πυλώνα σε αυτή τη δέσμευση αποτελεί η πιστοποίηση του Εργαστηρίου Τεχνολογίας Καυσίμων και Λιπαντικών του ΕΜΠ ένα μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα για την εταιρεία.

Παράλληλα, η εταιρεία κάνει Εισαγωγή σε ένα νέο κλάδο, διαφορετικό από την εγχώρια εμπορία πετρελαιοειδών, αυτόν της Ποντοπόρου Ναυτιλίας με την ίδρυση της θυγατρικής ARISTON, η οποία έχει στόλο που αποτελείται από δύο φορτηγά πλοία μεταφοράς ξηρού φορτίου τύπου HANDYMAX, το Blue Angel το οποίο είναι κατασκευής 1994, 44.950 τόνων ναυλωμένο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2011 με ημερήσιο έσοδο 16.000 δολάρια και το Blue Eternity ίδιας χρονολογίας 45.741 τόνων το οποίο αναμένεται να παραδοθεί στην εταιρεία εντός του Δεκεμβρίου 2010 με συμφωνία ναύλωσης τα 14.500 δολάρια την ημέρα και διάρκεια μέχρι τον Δεκέμβριο του 2011.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε