Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Τι θα πληρώσουμε τις τελευταίες 40 ημέρες του 2011

Το δώρο Χριστουγέννων θα εξανεμιστεί για να καλυφθούν οι ανάγκες των νοικοκυριών.

Οι τελευταίες ημέρες του 2011 θα είναι μαρτυρικές για τους πολίτες, οι οποίοι θα κληθούν να ξοδέψουν μια μικρή περιουσία μόνο για τα χαράτσι που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση, κάτι που σημαίνει ότι το φετινό δώρο των Χριστουγέννων θα πάει μόνο σε χρέη και φόρους.

Πρώτο χαράτσι που θα πρέπει να έχουμε πληρώσει μέχρι τέλος Νοεμβρίου ή το αργότερο έως τις αρχές Δεκεμβρίου είναι η πρώτη δόση για το ειδικό τέλος ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Έως το τέλος Νοεμβρίου πρέπει επίσης να καταβληθούν τα παράβολα από την αίτηση για τη ρύθμιση των αυθαίρετων, ενώ η πρώτη δόση θα πρέπει να καταβληθεί μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου.

Έως τις 31 Δεκεμβρίου θα πρέπει να έχουμε πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας για το 2012 και τα οποία μάλιστα αναμένεται να είναι αυξημένα έως και 120 ευρώ.

Μέχρι τέλη Νοεμβρίου θα πρέπει επίσης να υπαχθούν στην περαίωση των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων της περιόδου 2000-2009 και η οποία αφορά περίπου 500.000 φορολογούμενους.

Τέλος μέχρι 30 Νοεμβρίου θα πρέπει να έχει καταβληθεί η τρίτη δόση για την εισφορά αλληλεγγύης και το τέλος επιτηδεύματος, ενώ μέχρι τέλος του χρόνου θα πρέπει να έχει καταβληθεί και η τέταρτη δόση.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε